Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Seu electrònica Tauler d'anuncis

Convocatòria plaça de tècnic/a superior: Aprovació llista provisional persones admeses i excloses. Composició del Tribunal i data de les primeres proves.

21 de març de 2023


S’ha publicat la llista provisional d’admesos/es i exclosos/es per prendre part al procés de selecció mitjançant el sistema de concurs-oposició en torn lliure d’una plaça de tècnic/a superior amb especialitat de dret com a funcionari/ària de carrera, grup de titulació A1 dins l’escala d’administració general, subescala tècnica i la creació d’una borsa de treball. Podeu consultar-la aquí o als documents adjunts.

 

El termini per presentar les vostres esmenes va del 22 de març fins el 4 d’abril, ambdós inclosos. Presenteu-les preferentment en la seu electrònica del web de l’ajuntament: https://www.vacarisses.cat/pl58/seu-electronica/tramits/id30/etram.htm i si heu de presentar-la presencialment truqueu a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i demaneu cita prèvia al telèfon 938359002.

 

La mateixa resolució aprova la composició del Tribunal i convoca els aspirants per la realització de la prova escrita i la prova pràctica el proper 19 d’abril de 2023 a les 10 h a la sala Neus Català de l’edifici del Castell de Vacarisses, al carrer Major número 3.

 

Podeu plantejar qualsevol dubte al correu montorobr@vacarisses.catDocumentació adjunta

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats