Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Vila Viure a Vacarisses Esports

Esports

Notícies

 • En marxa l’skate park

  En marxa l’skate park

  29/7/2020

  Ubicada a la zona verda de l’Eixample, la pista s’enllestirà la primera setmana de setembre
   
  Les dues darreres setmanes, s’ha construït una base de formigó per al nou skate park, un dels projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius de 2019. Ubicada a la zona verda de l’Eixample, la pista s’enllestirà la primera setmana de setembre amb la col·locació dels mòduls i la resta d’elements que formaran l’skate park.

 • Ampliació de plaques fotovoltaiques al poliesportiu.

  Ampliació de plaques fotovoltaiques al poliesportiu

  27/7/2020

  Dels 3 kw de la primera instal·lació, es passarà a 15 kw, cobrint entre un 30 i un 40% del consum actual de l’equipament
   
  Fa una setmana, es va iniciar l’actuació per ampliar les plaques fotovoltaiques del poliesportiu municipal de Vacarisses. Dels 3 kw de la primera instal·lació, es passarà a 15 kw, cobrint entre un 30 i un 40% del consum actual de l’equipament, en funció de l’estacionalitat. Es preveu finalitzar l’actuació al llarg d’aquesta setmana.

 • Fes esport des de casa!

  Fes esport des de casa!

  3/5/2020

  Des del poliesportiu municipal, ens han preparat vídeos amb exercicis variats i spinning per mantenir-nos en forma durant el confinament
   
  Aquests dies de confinament, la nostra mobilitat es veu reduïda i és difícil mantenir-nos en forma. Per ajudar-nos a fer esport, la monitora Marta Bieto i el monitor Juan Cruz, del poliesportiu municipal, ens han preparat unes sessions online, per a totes les edats i nivells. Us hi animeu?

 • Cancel·lació Cursa de la Campana

  S’anul·la la Cursa de la Campana

  27/4/2020

  L’esdeveniment esportiu havia de tenir lloc al juny, però s’ha decidit cancel·lar-lo per motius de seguretat
   
  En una reunió entre Corredors.cat, Vacarisses Corre i l’Ajuntament, s’ha decidit anul·lar l’edició d’enguany de la Cursa de la Campana, que havia de tenir lloc al juny. La decisió s’ha pres per raons de seguretat, seguint les recomanacions de les autoritats competents.

Més notícies

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats