Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Informació d'interès

 • Anglès

  Cursos d'anglès i conversa

  ACTUALITZACIÓ!
  Consulta les llistes definitives als documents adjunts.

 • Activitats d'estiu.

  Activitats d'Estiu

  En aquesta pàgina, trobareu tota la informació relativa a les inscripcions dels Casals d'estiu, Pack Jove Intensiu i Casals de setembre.
   
  Les activitats d'estiu d'enguany s'han vist alterades per la situació de crisi sanitària provocada per la COVID-19 i, per tant, poden patir canvis o modificacions en relació als darrers anys. A mesura que anem avançant en el procés de desconfinament, podrem anar concretant més al detall el programa d'activitats i altres aspectes organitzatius.

 • Recerca

  Matrícula Aula de Formació d'Adults

  Curs de preparació per a la prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà (350 hores)
  No tens l'ESO i vols fer un cicle formatiu de grau mitjà? Vine a l'aula!
  Majors de 18 anys o que en compleixin 17 el 2021 Modalitat presencial (matins de dilluns a dijous) o semipresencial per a persones actives laboralment (dilluns, de les 16 a les 18 h) Inclou 10 hores de competència digital Inici classes: 1 d'octubre Mínim de 8 alumnes per obrir grup Places limitades Taxa matrícula: 35 € Material...

 • Inaugurada la nova temporada de la piscina municipal

  Obertura de la piscina municipal

  La piscina municipal obrirà del 3 de juliol al 31 d'agost, tot els dies. Ara bé, al juliol, de dilluns a divendres, només s'hi podrà accedir a la tarda, ja que, durant el matí, s'utilitzarà per a les Activitats d'Estiu. D'aquesta manera, es volen evitar les massificacions. Tant al juliol com a l'agost, la piscina romandrà tancada 1 hora, de les 14 a les 15 h, per poder-hi realitzar tasques de desinfecció de la zona de platja, vestidors, dutxes i altres espais.

 • Equipaments municipals

  Estat dels equipaments municipals

  Previsió d’obertura dels equipaments municipals, segons les mesures de prevenció per la Covid-19.

 • Passaport lector

  Vols viatjar a través de la lectura?

  Si tens entre 5 i 12 anys, vine a buscar el teu passaport a la biblioteca municipal El Castell!
   
  Vols viatjar aquest estiu? I fer-ho des de casa i de manera gratuïta? Si tens entre 5 i 12 anys, ho pots fer amb la biblioteca municipal El Castell. Com? A través de la lectura.

 • Menjador escolar

  Sol·licitud d’ajut de menjador escolar

  Destinada a alumnes de P3 fins a 4rt d'ESO.
   
  Us comuniquem que el període per a sol·licitar els Ajuts de Menjador per al curs 2020-2021 serà del 22 de juny al 10 de juliol de 2020, de forma telemàtica.
   
  En el cas que no es pugui presentar per via telemàtica, caldrà demanar cita prèvia al Departament de Serveis Socials, trucant al telèfon 93 835 90 02 (extensió 453).
   
  DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR
  -Sol·licitud degudament omplerta i signada.

 • Taller d’iniciació a la programació

  Taller d’iniciació a la programació

  Dijous 2 i 16 de juliol: per a jovent nascut entre 2006 i 2008. Dijous 9 i 23 de juliol: per a jovent nascut entre 2004 i 2006. Horari
  18-19 h
   
  Lloc
  Virtual
   
  Inscripció
  A b.vacarisses.ec@diba.cat

 • Lliga del Llumillu

  Inscripcions Lligallumillu (edició confinada)

  Enguany, a causa del nostre estimat coronavirus, hem hagut de suspendre la Festa Major de Vacarisses, però, tot i això, hem volgut continuar amb la Lligallumillu, però en Edició Especial Confinada!!!

  Això què vol dir? Doncs que cada equip farà les seves proves i, si ens trobem, serà de forma virtual! 

  Reserveu tota la setmana del 27 al 31 de juliol, perquè us ho haureu de currar molt cada dia i a cada prova, com tots els anys!!!
   
  El dia 20 de juliol, us enviarem un correu...

 • Punt de Vol

  Assessories joves

  Al Punt de Vol (amb cita prèvia):
  Assessoria laboral i acadèmica: servei d’assessorament i orientació laboral i formativa amb suport personalitzat. Dimecres, de les 18 a les 20 h. Assessoria sobre informació jove: informació d’interès per a joves sobre vacances, rutes, allotjaments, activitats municipals, esdeveniments juvenils, informació d’equipaments i serveis, informacions Covid-19... Dijous, de les 18 a les 20 h. Assessoria emocional: amb els educadors de medi obert, per abordar...

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats