Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Actualitat - Informació d'interès

 • Avís

  Possibles incidències amb l'aigua a Torreblanca I

  Per poder reparar una avaria, es preveuen algunes incidències en el subministrament d'aigua a Torreblanca I.

 • Aixeta d'aigua

  Noves accions i restriccions d’aigua

  A partir del proper diumenge 15 de maig, es modifica l'horari de les restriccions d'aigua, que passarà a ser de 00 a 6 h. Les urbanitzacions de La Creu, Els Caus, La Farinera, El Ventayol i El Palà no es veuen afectades per aquesta mesura, ja que no s'abasteixen d'aigua municipal.

  Al polígon industrial de Can Torrella, hi haurà restriccions des de les 22 h d'avui divendres 13 de maig, fins el dilluns 16 de maig a les 6 h.

 • Menjador escolar

  Ajuts individuals de menjador

  El període per a sol·licitar els ajuts és del 16 al 31 de maig de 2022.
   
  El procés serà telemàtic. Podeu consultar les bases i els requisits en aquest document. Les persones interessades hauran d'omplir aquest formulari, fer una instància de forma telemàtica i adjuntar el document.
   
  En el cas que la sol·licitud no es pugui presentar per via telemàtica, caldrà demanar cita al Departament de Serveis Socials, a través del telèfon 938 359 002 (extensió 453).

 • Font

  Tancament de les fonts

   
  A causa del baix nivell dels pous, des d'avui, les fonts de Vacarisses romandran sense subministrament d'aigua.
   

 • Escoles Bressol municipals

  Inscripcions escoles bressol

  Període de presentació de sol·licituds: del 9 al 20 de maig de 2022, ambdós inclosos, de forma telemàtica a través del web de l’Ajuntament o bé presencialment amb cita prèvia.Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació provisional: 1 de juny de 2022.Termini per presentar una reclamació: del 2 al 8 de juny de 2022.Sorteig públic per adjudicar les places en cas d’empat, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vacarisses: el 10 de juny de 2022,...

 • Activitats d'estiu 2022

  Activitats d'estiu 2022

  Casals d’Estiu: de P3 a 5è
  Programa d’activitats de lleure per passar un bon estiu!! Del 27 de juny al 29 de juliol, a l’Escola Pau Casals i/o Escola Font de l’Orpina (els casals s’oferiran a l’escola amb més sol·licituds).

   
  Casals de Setembre: de P3 (cursat) a 4t d’ESO
  Programa d’activitats de lleure educatiu: jocs, tallers, sortides, etc. Del 29 d’agost al 2 de setembre, a l’Institut de Vacarisses.

 • Accés de les famílies ucraïneses a la biblioteca.

  Accés de les famílies ucraïneses a la biblioteca

  Des de les Biblioteques Públiques de Catalunya, s’està treballant un seguit d’accions culturals, com l’edició en ucraïnès del serveis oferts o la compra de llibres en aquesta llengua
   
  Des de les Biblioteques Públiques de Catalunya, s’està treballant un seguit d’accions culturals de suport per a les famílies ucraïneses que s’han vist obligades a abandonar el seu país i que estan sent acollides a casa nostra. Una d’aquestes accions és facilitar l’accés d’aquestes famílies...

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats