Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Informació d'interès

 • transports - bus

  Nous horaris bus M5B

  A partir del dilluns 23 de setembre, es modificaran els horaris del bus de la línia M5B, que porta l'alumnat d'El Ventayol, El Palà, La Creu i Can Serra a l'Institut de Vacarisses. El canvi es deu a l'augment de la demanda d'aquest servei de transport públic. D'aquesta manera, es podrà atendre tot l'alumnat que utilitza la línia M5B.   Nous horaris 7.25 h - El Ventaiol (pista poliesportiva) 7.29 h - El Palà 7.30 h - La Creu (accés) 7.40 h - IES Vacarisses 7.48 h - (carrer Orquídies) 7.50...

 • Avís

  Modificació de serveis de Rodalies

  Amb motiu de les obres de millora d’accessibilitat a Vacarisses, el 22 de setembre, s’estableix un servei alternatiu per carretera entre Manresa i Terrassa exclusivament per al següent tren.
   

 • Infants i famílies a l’Espai Familiar d’El Xic.

  Inscripcions Espai Familiar

  Un espai per compartir temps i experiències amb els teus infants i altres famílies.
   
  Inscripcions
  Del 23 al 30 de setembre, a l'Ajuntament de Vacarisses (de dilluns a divendres, de les 9 a les 14 h, i els dilluns, també de les 16 a les 18 h | 938359002 - serveispersones@vacarisses.cat).
   
  Espai Nadó
  De 0 a 1 any. Dimecres, de les 10.15 a les 12.15 h o de les 15 a les 17 h.

 • Punt de Vol

  Inscripcions tallers i reforç escolar

  INICI
  Dilluns 2 d'octubre.
   
  PREU
  45 euros/trimestre.
   
  GRUPS
  Alumnes de 1r i 2n d'ESO: Grup 1: dilluns i dimecres, de les 16 a les 17 h. Grup 2: dimarts i dijous, de les 16 a les 17 h. Alumnes de 3r i 4rt d'ESO: Grup 3: dilluns i dimecres, de les 17 a les 18 h. Grup 4: dimarts i dijous, de les 17 a les 18 h. Alumnes de 1r i 2n de batxillerat: Grup 5: dilluns i dimecres, de les 18 a les 19 h. Grup 6: dimarts i dijous, de les 18 a les 19 h.  
   

 • Llibre

  Subvencions llibres i materials

  Subvencions per a l’adquisició de llibres de text, material didàctic complementari i informàtic, destinades a l’alumnat resident a Vacarisses que estigui empadronat al municipi i que cursi estudis d’educació infantil (2n cicle), primària o educació secundària obligatòria a centres escolars públics del municipi durant el curs 2019-2020.

 • Logo Casal Gent Gran

  Inscripcions activitats dirigides

  Taller de costura, manualitats, gimnàstica (2 nivells), taller de memòria, ball en línia, sardanes, voluntariat per la llengua i introducció a la informàtica (nivell bàsic).

 • Voluntariat per la llengua

  Voluntariat per la Llengua

  Activitat oberta a tothom de Vacarisses.
   
  Què és el Voluntariat per la Llengua?
  És un programa per practicar català a través de la conversa entre una persona voluntària, que parla català fluidament, i una aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

  Quin és el compromís?
  Trobar-se una hora a la setmana durant 10 setmanes per parlar en català.

 • Marcadors a les portes. Font: Mossos d'Esquadra

  Evitem els robatoris a domicilis

  S’ha detectat que grups de delinqüents posen uns petits plàstics, trossets de paper o fils fets amb silicona entre el marc i la porta del domicili. En obrir la porta, aquests marcadors cauen o es trenquen i indiquen als lladres que, en aquell pis o casa, hi ha algú. En canvi, si quan tornen a venir encara hi són, entenen que no hi ha ningú i poden entrar a robar.

 • Biblioteca El Castell

  Inscripcions Biblioteca El Castell

  Biblioparcs: XI edició del programa de foment de la lectura adreçat a infants de P5, 1r i 2n de primària. Fins al 10 d'octubre. Taller d'escacs: a partir de 6 anys. Dissabtes al matí. Club de lectura: a partir de 16 anys. Dijous a la tarda. Opcional inscriure's a tots o només a un club del curs.

 • Càmera fotogràfica

  XXVI Concurs de Fotografia de Vacarisses

  Període de presentació
  Del dilluns 16 de setembre al dijous 10 d’octubre (ambdós inclosos), en horari de 9 a 14 hores, a l’àrea de Serveis a les Persones.

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats