Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Informació d'interès

 • Recollida d'animals de companyia
 • Preinscripció EMMV 2023-2024

  Preinscripció Escola de Música

  CALENDARI

  Període de presentació de les sol·licituds: del 15 de maig a l’1 de juny de 2023.Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació provisional: 5 de juny de 2023.Termini per presentar una reclamació: 7 de juny de 2023.Sorteig per adjudicar les places en cas d’empat: 12 de juny de 2023.Publicació de la relació definitiva d’alumnat admès: 13 de juny de 2023.Període de matrícula alumnat nou: del 15 al 29 de juny de 2023 (ambdós inclosos).Publicació...

 • Menjador escolar

  Ajut de menjador escolar

  Destinat a alumnes de P3 fins a 4t d’ESO

  El període per a sol·licitar els Ajuts de Menjador per al curs 2023-2024 serà del 15 al 31 de maig de 2023 de forma telemàtica, via instància electrònica. En el cas que no es pugui presentar per via telemàtica, caldrà demanar cita prèvia al Departament de Serveis Socials, trucant al telèfon 93 835 90 02 (extensió 453).

 • Gat

  Cadells a les colònies de gats urbans

  En plena època de cria, recordem les recomanacions de la Fundació Daina
   
  Estem en plena època de cria de gats i és important tenir presents les recomanacions sobre com actuar amb els cadells. Per això, us aconsellem consultar els continguts de la xerrada sobre gestió de les colònies de gats urbans, a càrrec de la Fundació Daina.

 • Escoles Bressol municipals

  Preinscripció escoles bressol

  Període de presentació de sol·licituds: del 8 al 19 de maig de 2023, ambdós inclosos, de forma telemàtica a través del web de l’Ajuntament o bé presencialment amb cita prèvia.Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació provisional: 1 de juny de 2023.Termini per presentar una reclamació: del 2 al 8 de juny de 2023.Sorteig públic per adjudicar les places en cas d’empat, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vacarisses: el 12 de juny de 2023,...

 • Bus TGO

  Anul·lació parada M5

  Amb motiu de les obres al 4t cinturó i als accessos a Terrassa, a partir del dimecres 29 de març, la parada Salesians – Parc de desinfecció (en el sentit d’entrada a Terrassa) quedarà anul·lada fins a la finalització de les esmentades obres. Disculpeu les molèsties.

 • Ens ajudes a fer possible la Festa de la Vaca d’enguany?

  Ens ajudes a fer possible la Festa de la Vaca d’enguany?

  Els orígens de la Festa de la Vaca es remunten a la Festa Major Petita de 2008, quan, per primera vegada, es fan la Baixada de la Vaca, la vetlla i l’Aplec. Des de llavors, s’hi han incorporat altres activitats, com l’ambientació al segle XVIII de la Fira d’Artesania, la teatralització de la llegenda, la ruta de la tapa i el festival Entreparcs.

 • perill-incendi.png

  Prohibit fer foc

  Des d'avui, està prohibit fer foc en terreny forestal a Catalunya, una prohibició que s'allargarà fins al 15 d'octubre. La norma regula que, en els terrenys forestals, estiguin o no poblats d'espècies arbòries, i en la franja de 500 metres que els envolta, no es pot encendre foc, sigui quina en sigui la finalitat.

 • Ploma

  I Premi de Poesia Vila de Vacarisses

  La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vacarisses ha creat un premi de poesia per afavorir la creativitat i l’ús de la llengua catalana en format poètic a tot el territori català. Amb vocació de continuïtat, es preveu convocar-lo anualment. Pot participar-hi qualsevol persona que escrigui en català, contribuint, així, a la difusió de la nostra llengua. El jurat del certamen estarà format per poetes amb trajectòria i que es caracteritzen pel seu criteri fresc, sòlid i creatiu, com...

 • Menjador escolar

  Sol·licitud d’ajuts de menjador

  Es torna a obrir el termini per a la presentació de sol·licituds d’ajuts de menjador d’aquest curs 2022-2023. Es prioritza la tramitació via instància electrònica, adjuntant la sol·licitud omplerta.
   
  Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 835 90 02 (ext. 453).

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats