Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Informació d'interès

 • Restriccions d'activitats. Noves preguntes

  Restriccions d'activitats pel COVID-19 a Catalunya

  Sobre mobilitat
   
  1. Em puc moure dins del meu municipi?
  La mobilitat es limita a determinades activitats: adquisició d’aliments, productes farmacèutics de primera necessitat, entitats financeres i assegurances, desplaçament al lloc de treball, retorn a residència habitual, atenció i cura a menors d’edat, gent gran i altres persones especialment vulnerables. Sempre individualment, excepte l’acompanyament a persones amb discapacitat o altra causa justificada.

 • Restriccions d'activitats laborals no essencials

  Restriccions d'activitats laborals no essencials

  A través del Reial decret llei 10/2020, de 29 de març, el Govern espanyol ha establert que els treballadors i les treballadores estaran en situació de permís retribuït recuperable entre el 30 de març i el 9 d’abril, cosa que suposa que no han d’anar al seu centre de treball, amb les excepcions dels serveis essencials i altres especificades.

 • Comerços oberts a Vacarisses

  Comerços oberts a Vacarisses

  Segons les restriccions d'obertura d'activitats comercials o similars, a Vacarisses hi ha oberts els següents comerços: Albarsana (botiga online) Cansaladeria Ca la Siona (8.30-13.30 h) Condis supermercat (9-20 h) El Forn Martí Alavedra Formatgeria la Frasera Estanc Paperia Cal Perdet Jardineria Flora (venda de fruita i verdura) Llobet Supermercats (entrega a domicili i comandes al telèfon 93 878 80 78 o al correu contacte@grupllobet.com) Pa i pastissos La Moreneta La Paradeta (venda de pa) Jardineria...

 • Evita la desinformació i el phishing

  Evita la desinformació i el phishing

  El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) recomana fer un ús responsable de la informació que es consumeix sobre la pandèmia de coronavirus i, sobretot, la que es comparteix. Des del CAC, en el marc del programa d’educació mediàtica EduCAC, proposa:
  Confiar només en les comunicacions oficials de les autoritats:
  • Departament de Salut
  • Govern de la Generalitat
  • Govern espanyol
  • Comissió europea
  • Mossos d’Esquadra
  • Protecció civil
  • Ajuntaments locals
  •...

 • Mesures econòmiques i socials

  Mesures econòmiques i socials

  La Finestreta Única Empresarial, del Departament d'Empresa, ofereix un servei d'atenció digital a empreses, autònoms/es i professionals per informar de les mesures adoptades en matèria econòmica pel Govern de la Generalitat de Catalunya i pel Govern de l'Estat per fer front a la situació excepcional d'estat d'alarma provocada pel coronavirus SARS-COV-2.

 • Certificat autoresponsable de desplaçament

  Certificat autoresponsable de desplaçament

  Per a què serveix?
  Per disposar d’un model de certificat on es declari de forma responsable que l’activitat que s’està realitzant en l’espai públic és una de les autoritzades per l’estat d’alarma. El seu ús facilita a les policies locals i als Mossos d’Esquadra la comprovació atès que és un format estàndard.

  És només per desplaçaments amb vehicle o també a peu?
  Per ambdós casos, especialment si el desplaçament és lluny del domicili.

 • Porta a Porta

  Servei habitual Porta a Porta

  La recollida d'escombraries Porta a Porta serà l'habitual, però es recomana treure els cubells al matí per evitar que les deixalles romanguin moltes hores al carrer. I si no plou i mentre duri l'estat d'alarma, es recomana deixar les tapes dels cubells obertes per evitar al màxim la manipulació per part del personal de la recollida d'escombraries.

 • App Salut

  Seguiment i vigilància de símptomes

  STOP COVID 19 CAT és una aplicació mòbil de Salut amb un doble objectiu: 1. Donar resposta a les necessitats d'informació de la ciutadania en relació al COVID 19, a través d’un qüestionari que indica si tenen possibilitat de tenir COVID.
  2. Recollir dades de la població per tal de poder crear mapes de calor pel quadre de comandament.
  Disponible en iOS i Android.

 • Atenció al públic

  Atenció telefònica al públic als matins

  Mentre durin les mesures preventives, no s’atendrà els dilluns i dimecres a la tarda
   
  Mentre durin les mesures preventives per evitar el contagi per Covid-19, es cancel·la l’atenció al públic de l’Ajuntament de Vacarisses els dilluns i dimecres a la tarda. Es manté l’horari d'atenció telefònica al matí, de dilluns a divendres, de les 8.30 a les 14 h. La decisió s’ha pres per evitar el màxim de desplaçaments del personal, així com per fomentar la conciliació familiar.
   
  Per...

 • transports - bus

  Modificació horaris línia M5

  A partir del 18 de març, es modifiquen els horaris del bus de la línia M5, degut a l'ajustament de la demanda actual provocada per l'emergència del COVID-19, del 50% en dies laborables. Els horaris del cap de setmana s'estan estudiant i se n'informarà al més aviat possible.

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats