Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Informació d'interès

 • Vacunació Covid-19

  Convocatòries de vacunació COVID-19

  És important que les teves dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català. Visita el web de La Meva Salut per a actualitzar-les.
   
  A continuació, pots trobar el llistat dels diferents grups poblacionals convocats per vacunar-se, tenint en compte el col·lectiu al qual pertanyen, i la informació concreta per a cadascun d’ells.

 • Logo e-distribucion

  Interrupció subministrament diumenge 18

  Endesa ha informat l’Ajuntament de Vacarisses que, per incrementar la qualitat del servei elèctric, realitzarà uns treballs de manteniment i millora de la seva xarxa de distribució. Per aquest motiu, s’interromprà temporalment el subministrament d’energia elèctrica el diumenge 18 d'abril, a les hores i zones següents:
   
  De les 7 a les 8 h
  AV/ TRIAS FARGAS-TORRB n° 15 C/ BERLIN n° 0 APCLS/N 1, 0 PCL4 - HITACHI, 0 S/N 1072, 1 , 1 PCL20, 2 , 20 PUERTA 1, 5 EDIDEIXALLERIA De les...

 • Covid-19

  Xifres de la Covid-19 a Vacarisses

  Cada dilluns, es publiquen les les xifres d'afectació de la Covid-19 a Vacarisses, tant de la setmana en curs com de l'anterior. També les trobareu a les xarxes socials de l'Ajuntament.
   

 • Covid-19

  Mesures per a la contenció de la COVID-19

  A partir del dia 9 d'abril canvien les mesures per contenir la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2, i passa a establir-se un tancament del perímetre comarcal a Catalunya. Els indicadors epidemiològics i assistencials porten a una situació de reducció de la mobilitat i al manteniment de les mesures ja establertes.
   
  Així, queda restringida l’entrada i sortida de la comarca sense motiu justificat. I la mobilitat laboral només es permet quan no es pot teletreballar.

 • Bosses de ràfia

  Bosses de ràfia per dipositar els residus

  El seu ús és voluntari, però recomanable, per ser una opció econòmica i respectuosa amb el medi ambient
   
  Des de l’Ajuntament de Vacarisses, promovem l’ús de les bosses de ràfia. L’objectiu és reduir el consum de plàstic, ja que es poden reutilitzar pel fet de ser molt duradores i resistents a l’aigua.

 • Esterilització i identificació de gossos i gats

  Esterilització i identificació de gossos i gats

  Si tens un animal, ja et pots inscriure a aquesta campanya de foment, a preus reduïts
   
  Si tens un gos o un gat i vols participar a la campanya per fomentar l’esterilització i l’identificació, a preus reduïts, t’has d’inscriure a socresponsable.org. A continuació, rebràs un codi per presentar a la clínica veterinària seleccionada.

 • Bars i restaurants amb menjar per emportar.

  Horaris actualitzats de bars i restaurants de Vacarisses

  Oferim el llistat de bars i restaurants de Vacarisses que ofereixen menjar per emportar a casa amb cita prèvia i, en alguns casos, amb servei d'entrega a domicili. Recordeu que es recomana fer l’encàrrec amb prou antelació perquè tinguin temps de preparar-ho.

 • Covid-19

  Certificat autoresponsable de desplaçament

  La mobilitat només està permesa en el cas de persones que integren una bombolla de convivència. Per desplaçar-te fora de la comarca, has de dur el certificat autoresponsable de desplaçament, juntament amb la documentació que ho acrediti:
  DNI Llibre de família Contracte de lloguer Padró municipal Certificat de convivència

 • Prevenció incendis forestals

  Ban de prevenció d’incendis forestals

  1-. Que, durant el període comprès entre el 15 de març i el 15 d’octubre ambdós inclosos, està prohibit a tots els terrenys forestals d’aquest municipi, siguin o no poblats d’espècies arbòries i la franja de 500m. que els envolta:
  a) Encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat sigui quina sigui la seva finalitat. Especialment no es podrà: -  Cremar rostolls, marges i restes d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria.

 • Inscripcions cursos de català

  Inscripcions cursos de català

  A causa de les restriccions per la Covid-19, a Vacarisses no es poden fer cursos de català presencials. Una bona alternativa són els que ofereix en línia el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).
   
  Aquest trimestre, s'hi han inscrit 11 persones de Vacarisses i, des de l'aula de formació per a adults, s'està oferint assessorament i suport.

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats