Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Ajuntament Normativa municipal Instruments de gestió i planejament urbanístic

Gestió urbanística - Principal

PLANEJAMENT URBANÍSTIC

 

L'Ajuntament vol acostar als vacarissencs i vacarissenques, així com a tothom qui hi pugui estar interessat, els projectes de planejament urbanístic que afecten el municipi, en compliment del decret llei 1/2007.


En aquesta pàgina, trobareu tant els que s'han aprovat definitivament com els que s'estan elaborant.

 

Aprovats definitivament

Accediu al Registre de planejament urbanístic de Catalunya i consulteu el document que cerqueu o utilitzeu el mapa i els desplegables per restringir la cerca al municipi de Vacarisses: Registre de planejament urbanístic de Catalunya

 

En tramitació

  • Aprovació de l’inici de la tramitació de l’expedient corresponent com a Projecte d’actuació específica d’interès públic en Sòl no Urbanitzable pel projecte per a l’activitat d’hípica a la finca de Can Jan de Vacarisses: consulta l'anunci i el projecte presentat per Oscar Graells Buendia.

 

INSTRUMENTS DE GESTIÓ

 

Aprovats definitivament

  • Estudi de detall per a l’agrupació de 9 habitatges al carrer de Manresa número 40 de Vacarisses: consulta el certificat d'aprovació, l'anunci i l'estudi de detall presentat per Joan Jornet Marsal.
  • Aprovació del Text Refós del projecte de reparcel.lació del polígon d'actuació urbanística de La Creu de Vacarisses.

 

Instruments en tramitació

  • Aprovació provisional per part de la Junta de Govern del Pla especial de restauració d'una activitat extractiva, mitjançant un dipòsit de runes i altres residus de la construcció, i el manteniment d’una planta d’aglomerat asfàltic lligada a l’explotació, que porta associat el conveni urbanístic entre l’Ajuntament de Vacarisses, Compañía de Hostelería Buigas, S.L. i Asfaltos del Vallés, S.A.
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats