Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Ajuntament Blocs d'opinió

Blocs d'opinió

En aquest apartat, podreu consultar els articles d’opinió escrits pels grups municipals i els regidors i les regidores que formen part de l’Ajuntament de Vacarisses, tant els de l’equip de govern (gestió de govern) com els de l’oposició (control de la gestió de govern).

 

El primer cas coincideix amb la secció Els partits opinen d’El Terme, el butlletí informatiu municipal. La seva periodicitat sol ser de 2/3 mesos.

 

D’altra banda, l’alcalde de Vacarisses i les regidores i els regidors de l’Ajuntament podran expressar la seva opinió sobre aquells temes que considerin d’interès per a la ciutadania. En aquest cas, la freqüència de publicació dels articles depèn de cada autor/a.

 

La voluntat de tot plegat és apropar la ciutadania a les persones que han escollit perquè gestionin el seu dia a dia, tant des del govern com des de l’oposició. Alhora, considerem que, en l’actual era tecnològica, els blocs són una eina molt valuosa perquè els regidors i les regidores puguin expressar la seva visió de Vacarisses i donar-la a conèixer als seus habitants.

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats