Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Creu de Sant Jordi per a Protecció Civil

2 de desembre de 2021


Al ple d’octubre, l’Ajuntament de Vacarisses va demanar que es concedís aquest guardó a l’entitat

 

El Govern de Catalunya ha concedit la Creu de Sant Jordi de la Generalitat a Protecció Civil, “en reconeixement de la tasca de servei a la societat en situacions de risc i d’emergència, de les quals la pandèmia n’ha estat recentment una mostra significativa. Per la tasca altruista de servei a la ciutadania que exerceix el col·lectiu de voluntaris de protecció civil”.

 

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció arriba enguany al seu 40è aniversari. Es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.

 

Qualsevol persona, grup o entitat pot demanar que s'atorgui aquest guardó. De fet, així ho va fer el ple d’octubre de l’Ajuntament de Vacarisses, arran d’una moció presentada per UIPV. Per unanimitat, es va remarcar la predisposició d’associacions com Protecció Civil a participar en tots els dispositius assistencials que se'ls han encomanat al llarg de la pandèmia.  • Creu de Sant Jordi
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats