Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Presentador de la gala de màgia: «Les meves sinceres disculpes a les persones que es van poder sentir ofeses”

30 de setembre de 2021


Resposta a la carta enviada per l’Ajuntament davant el malestar generat a l’espectacle de la passada Festa Major

 

Davant els comentaris fets durant la presentació de la gala de màgia de la passada Festa Major, l’Ajuntament de Vacarisses va emetre un comunicat de disculpa a les persones que es van poder sentir incòmodes, jutjades o no respectades. A més, es va enviar una carta al representant de l’espectacle per mostrar el desacord i el malestar generat.

 

Fa una setmana, es va rebre la resposta del presentador de la gala, de què reproduïm alguns fragments.

 

“En primer lloc, lamento profundament que algun interpretable comentari de la meva actuació hagi molestat o ferit sensibilitats a alguna persona, ja que per descomptat que aquesta no és la meva intenció, jo simplement pretenc fer-ho passar bé a les persones, en definitiva són per a qui treballo.

 

“ (...) i al marge de la que sí crec desafortunada broma sobre l’FP (la qual em comprometo a retirar del guió), mai havia detectat cap mena d'adversitat o reacció negativa del públic.

 

He actuat davant molts col·lectius LGTBI i la broma del mitjó de Sitges sempre ha estat agafada com una picada d’ullet cap al col·lectiu.

No obstant, aquestes situacions faciliten, en el temps, reflexions presents i futures.”

 

“No obstant, en els meus actes professionals i personals, sí em considero una persona inclusiva, i sense que això sigui una justificació, i només perquè em coneguin i vegin que la intenció i el vehicle sempre són l’humor i no l’ofensa, els detallo una mica qui soc i què faig.

 

En l’àmbit professional, he fet durant més de deu anys actuacions benèfiques a tots els centres penitenciaris de Catalunya, participo de forma totalment altruista actualment en campanyes solidàries, com són: Pels valents, dedicada a infants amb càncer; Sonrisas sin fronteras, ONG dedicada a refugiats; Oncolliga, ajuda contra el càncer; Fem la volta, dedicada a l’esclerosi múltiple; Creu roja; actuo regularment de forma altruista a la fundació Àstrid 21, escola dedicada a nens i nenes amb síndrome de Down; La font de l’abella, escola per a nens autistes, i a l’escola Pia de Catalunya, per a deficients auditius, acompanyat d’un intèrpret en llenguatge de signes.

 

També col·laboro amb la fundació Multisignes que es dediquen a fer llibres infantils escrits amb el llenguatge de pictogrames per a infants amb TEA i en braille per a infants amb discapacitat visual.

 

He escrit i tinc editat un conte infantil que tracta de la superació personal i el bullying.”

 

“Reitero que la meva intenció ha estat i és sempre la de fer humor i no pas la d’ofendre i de totes maneres revisaré l’estructura del guió o el to perquè no porti a interpretacions que no desitjo en futures ocasions.

 

Els prego facin arribar les meves sinceres disculpes a les persones que es van poder sentir ofeses.”  • Espectacle de màgia de la Festa Major.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats