Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Comunicat sobre l’espectacle de màgia de la Festa Major

13 de setembre de 2021


S’ha fet arribar una carta al representant del show mostrant el desacord de l’Ajuntament amb el llenguatge emprat i alguns comentaris ofensius i irrespectuosos

 

Durant la passada Festa Major, tot i vetllar per dur a terme contractacions igualitàries i inclusives, vam viure una situació bastant desagradable durant l’espectacle de màgia que donava el tret de sortida a la Festa Major, amb comentaris ofensius i irrespectuosos per part d’un dels components de l’actuació cap a certs col·lectius com l’LGTBIQ+ i aquelles persones que han cursat, estan cursant o cursaran un grau de Formació Professional.

 

Des de l’Ajuntament de Vacarisses, considerem que un espectacle públic ha de ser respectuós amb totes les diversitats de la població, vigilant amb el llenguatge, tant a través de la comunicació verbal com la no verbal, per no convertir aquestes diversitats en desigualtats i discriminacions.

 

És per aquest motiu que hem fet arribar una carta al representant de l’espectacle, amb l’objectiu de manifestar el nostre desacord i la nostra sorpresa respecte al llenguatge emprat i algunes “bromes” fetes durant la gala de màgia per part del presentador.

 

Finalment, demanem disculpes a totes aquelles persones que es van poder sentir incòmodes, jutjades i/o no respectades. Seguirem treballant per fer del nostre poble, i les nostres festes, espais segurs i respectuosos amb totes les diversitats que podem trobar.  • Espectacle de màgia de la Festa Major.

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats