Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Ajuntament Òrgans de govern Ple

Suspensió del ple ordinari de març

Davant dels esdeveniments provocats per la situació epidemiològica produïda per l’extensió del coronavirus COVID-19, es fa necessari adoptar mesures relacionades amb la reducció del contagi social per evitar l’expansió de la malaltia i preservar la salut de la població en general. Atès que s’estan habilitant els recursos tecnològics per tal que s’operi al màxim nivell a fi d’establir un nou model no presencial de l’atenció a la ciutadania.

 

Vista la necessitat d’adoptar mesures que tenen caràcter temporal i excepcional i que podran variar en funció de com es desenvolupin els esdeveniments, que són imprevisibles, i en funció de les directrius que estableixin tant les autoritats sanitàries del govern de la Generalitat com estatals, donant en tot moment complida informació i la màxima publicitat.

 

És per tot l’exposat que se suspenen, de manera excepcional i cautelarment, la celebració del Ple Ordinari del present mes de març, així com els preceptius actes previs (Junta de Portaveus i Comissions Informatives).


Document

Suspensió del ple ordinari de març


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats