Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

IV Concurs de guarniment de balcons de la Festa de la Vaca

2 de maig de 2023


OBJECTE

Per donar més vistositat a la Fira d’Artesans del segle XVIII que es celebra durant la Festa de la Vaca, en concret el dissabte 27 de maig durant tot el matí, i per tal que tot el veïnat senti com a més pròpia aquesta festa, la regidoria de Cultura convoca la quarta edició del Concurs de guarniment de balcons.

 

REQUISITS

El guarniment dels balcons ha d’estar relacionat amb l’època de la Fira, el segle XVIII, així com els materials que s’utilitzen per al seu guarniment.

Ha de ser el màxim de vistós possible (tenint en compte l’alçada on es troba el vostre balcó).

 

INSCRIPCIONS

Per formalitzar-les, caldrà enviar un WhatsApp al número 610 41 18 81, indicant nom i cognoms i l’adreça del balcó/finestra/terrassa, fins el dijous 25 de maig, a les 13 h.

 

PARTICIPANTS

Hi podrà participar qualsevol persona veïna de Vacarisses, amb balcó, finestra i/o terrassa exterior al seu habitatge.

 

PROCEDIMENT I PUBLICITAT

Els balcons hauran d’estar guarnits des del divendres 26 al matí fins el diumenge 28 a la tarda. Es faran fotografies de tots els balcons participants, i aquestes imatges podran ser utilitzades per part de l’Ajuntament com a element de promoció de la festa.

 

JURAT

L’integraran dos membres de la Comissió de la Fira i l’alcalde de Vacarisses.

 

VEREDICTE I PREMI

S’atorgarà un sol premi per valor de 100€ (en vals per gastar en els comerços del municipi), al balcó, finestra i/o terrassa exterior millor engalanada.

Els premis podran quedar deserts si així ho estima el jurat.

El veredicte i lliurament del premi es realitzarà el dissabte 27 de maig durant la mateixa Fira, concretament a les 14 h, a la Pl. Major. Es prega l’assistència a l’acte de tothom qui hi hagi concursat.

 

PROTECCIÓ DE DADES

L’Ajuntament de Vacarisses garanteix el compliment de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal i així s’informa a la persona inscrita que el tractament de les seves dades només serà per a la finalitat de facilitar la seva participació al Concurs de guarniment de balcons de la Festa de la Vaca 2023, segons el que preveuen les bases.

 

ACCEPTACIÓ

La participació en el concurs suposa la plena acceptació d’aquestes bases i la conformitat amb la resolució del jurat respecte als premis, la qual és inapel·lable.

L’Ajuntament es reserva el dret de resoldre qualsevol cas no previst en aquestes bases.  • Concurs de guarniment  de balcons de la Festa de la Vaca
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats