Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Prohibit fer foc

15 de març de 2023


Des d'avui, està prohibit fer foc en terreny forestal a Catalunya, una prohibició que s'allargarà fins al 15 d'octubre. La norma regula que, en els terrenys forestals, estiguin o no poblats d'espècies arbòries, i en la franja de 500 metres que els envolta, no es pot encendre foc, sigui quina en sigui la finalitat.

 

Especialment, no es poden cremar restes de poda i d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, ni marges pròxims a zones forestals sense una autorització expressa. Així mateix, tampoc es poden fer focs d'esbarjo ni relacionats amb l'apicultura. En parcel·les d'urbanitzacions, es podrà fer quan s'utilitzi barbacoa d'obra amb mata guspires.

 

També queda prohibit llençar objectes encesos, abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser la causa de l’inici d’un foc; llençar coets, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc, i utilitzar bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.  • perill-incendi.png
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats