Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Mascaretes i guants d'un sol ús, al rebuig

6 de maig de 2020


Les mascaretes i els guants d’un sol ús han passat a formar part dels nous residus que es produeixen aquests dies a les cases de la comarca. Malauradament, els darrers dies s’han vist molts d’aquests residus abandonats al carrer, llençats al terra o al contenidor que no correspon. Davant aquesta situació, Residus Vallès recorda la importància de fer una bona gestió d’aquests residus, tant per seguretat sanitària com per garantir el seu òptim tractament.

 

Residus Vallès recorda la necessitat de dipositar tant els guants d’un sol ús com les mascaretes d’un sol ús al contenidor del rebuig. No es recomana llençar-les a la paperera, ja que poden volar amb el vent i dipositar-se al terra. Pel que fa als envasos de les solucions hidroalcohòliques, un altre nou residu que es genera durant aquesta pandèmia, es recorda que cal llençar-los al contenidor groc.

 

Residus Vallès agraeix a la ciutadania la seva implicació i col·laboració per a una bona gestió dels residus.  • Mascaretes i guants d'un sol ús, al rebuig
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats