Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Ajuntament Càrrecs electes i partits polítics Càrrecs electes

Jesus Arasanz Castilla

Càrrec

Regidor a l'oposició


Email

arasanzcj@vacarisses.cat


Pertany al Govern

No


Partit polític

Biografia

Nascut a Terrassa el 1981. Amb 7 anys, vam venir a viure a Vacarisses, que, des de llavors, és casa meva. Aquí vaig militar al Club Esportiu Vacarisses, a l’equip de futbol sala, des de la categoria juvenil a la sènior.

 

Enginyer Industrial de professió, amb gairebé 20 anys d’experiència en diversos sectors com l’energètic, l’automoció o les energies renovables, especialitzat en la gestió de projectes i equips de persones. Actualment, treballo ajudant petites i mitjanes empreses a afrontar amb garanties la transició energètica i ecològica, com a especialista en energies renovables i descarbonització a la patronal Cecot.

 

Amant de la natura i dels animals, molt preocupat pel canvi climàtic i les seves conseqüències, per la manca d’una bona gestió forestal i pel futur de l’aigua al nostre territori.

 

Crec que l’administració pública ha de ser capaç de donar les eines necessàries a la gent per afrontar tots els reptes que estan per arribar durant aquesta època tan complicada, per aconseguir millorar tots els aspectes de la seva vida en aquest municipi i la qualitat del nostre privilegiat entorn.

 

Retribució mensual per assistència òrgans col·legiats (2023)

500 euros  • Jesus Arasanz Castilla

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats