Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Ajuntament Càrrecs electes i partits polítics Càrrecs electes

Raúl Avilés Trabalón

Càrrec

Regidor a l'oposició


Email

avilestr@vacarisses.cat


Pertany al Govern

No


Partit polític

Biografia

Soc nascut a Barcelona i veí de Vacarisses des dels 5 anys, on he tingut l’oportunitat i el privilegi de viure fins a dia d’avui. Els primers anys, a cavall entre Barcelona i Terrassa.

 

Estic casat i amb 3 fills: la Yaiza, el Pau i el Martí.

 

Des de fa 30 anys, 20 per compte propi amb empresa, que em dedico professionalment a la gestió de l’Empresa i la millora contínua, en l’àmbit de la gestió de la qualitat, el medi ambient i la seguretat i salut laborals. He compaginat el món laboral amb la formació, procurant estar actualitzat; soc Tècnic Mecànic, consultor, auditor... fins a la data, que estic cursant un grau universitari d’administració d’empresa.

 

Soc un apassionat de la meva feina i del municipi, i col·laboro en diferents àmbits laborals, socials i culturals: membre de Moto Clàssic Vacarisses des del 2015, col·laborador en diferents organitzacions i activitats municipals com Vacarisses Corre, la Cursa de la Campana, La Marató de TV3 a Vacarisses, la Cavalcada de Reis, la Fira de Nadal...

 

Fruit del compromís amb Vacarisses, el 2015 vaig passar a formar part d’UIPV, Unió Independent Per Vacarisses, partit del qual vaig assumir la presidència el novembre del 2021.

 

És al 2022 quan passo a encapçalar la coalició UIPV-JUNTS-CM, establint i donant prioritat a polítiques socials, de desenvolupament per a tots els àmbits, amb un ferm compromís cap a les persones, impulsant actuacions orientades cap als ODS, Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU com a part de l’agenda 2030. És un programa ambiciós, a la vegada que necessari; per a nosaltres, l’únic camí cap al creixement i el desenvolupament de Vacarisses i de Catalunya.

 

Vull fer de Vacarisses el millor lloc del món, som-hi!!!

 

Retribució mensual per assistència òrgans col·legiats (2023)

450 euros  • Raúl Avilés Trabalón

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats