Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Ajuntament Càrrecs electes i partits polítics Càrrecs electes

Antoni Masana i Ubach

Càrrec

Alcalde


Email

masanaua@vacarisses.cat


Horari de visites

Hores a convenir


Com demanar visita

Demanar cita prèviament: 93 835 90 02 (ext. 200)


Pertany al Govern


Partit polític

Biografia

Nascut a Vacarisses el 1972, estic casat i tinc una filla de 18 anys i un fill de 9 anys. Soc llicenciat en història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Abans i mentre estudiava, he treballat fent de tot: descarregant camions, en un magatzem de construcció, de vigilant i guaita forestal durant la campanya d’estiu, en una fàbrica tèxtil..., però la meva professió és professor de Ciències Socials a secundària, una feina que vaig estar fent fins que vaig començar a fer d’alcalde, ara farà 8 anys.

 

A més, soc el president d’Esquerra Republicana de Catalunya del Vallès Occidental i de l’Associació Catalana del Porta a Porta, càrrecs que exerceixo sense cap remuneració.

 

He estat vinculat a la política des de ben jovenet i també a diferents entitats del municipi: el Club Esportiu Vacarisses, geganters, esbart, colla castellera i Diables de Vacarisses. També formo part d’organitzacions com La Bressola, Survival International o el Patronat de Sant Galderic, de protecció de la pedra seca.

 

M’agrada molt llegir, caminar, especialment pel terme municipal, les plantes i cuinar. Com que dormo poc, encara tinc temps d’estudiar el grau d’Antropologia a la UOC.

 

Retribució bruta anual (2023)

48.000 euros

   • Antoni Masana i Ubach

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats