Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Ajuntament Càrrecs electes i partits polítics Càrrecs electes

Olga Serra i Luque

Càrrec

1a tinenta d'alcaldia


Email

SERRALO@vacarisses.cat


Horari de visites

Hores a convenir


Com demanar visita

Demanar cita prèviament: 93 835 90 02 (ext. 200)


Pertany al Govern


Partit polític

Biografia

Nascuda a Terrassa el 1974, però ja fa 16 anys que visc a Vacarisses i la veritat és que ja em sento com si fos del poble de tota la vida. Sóc mare de dos nens, fanàtics del futbol i que m’entretenen els caps de setmana amb el C.E. Vacarisses. Però no els puc retreure res, jo també havia jugat i sóc culé fins al moll de l’os.

 

Actualment, sóc primera tinenta d’alcaldia i regidora a l’Ajuntament de Vacarisses, càrrecs que també vaig ocupar durant el mandat 2015-2019, i diputada per ERC a la Diputació de Barcelona. He estat presidenta de la secció local d’Esquerra Republicana de Vacarisses i de la secretaria de la Dona, a la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana del Vallès Occidental.

 

Amb molt d’orgull, sóc sòcia d’Òmnium Cultural. Sóc membre de la colla de Diables de Vacarisses i vaig contribuir a la creació del grup de lactància Alleta’m i l’entitat cultural Cul-Actiu de Vacarisses.

 

I, a part de tot això, sóc llicenciada en Psicologia per la UAB i, professionalment, m’he especialitzat en consultoria en recursos humans i formació en habilitats, havent col·laborat com a consultora al Grau de Psicologia de la Universitat Oberta de Catalunya.

 

Retribució bruta anual

29.500 euros  • Olga Serra

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats