Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Seu electrònica Tauler d'anuncis

Procés de selecció per una directora de l'Escola Bressol El Cuc

7 de maig de 2024


S'ha aprovat la convocatòria per a la provisió del lloc de director/a de l'Escola Bressol El Cuc, que es regirà d’acord amb els “Criteris i requisits per a la selecció de personal qualificat per desenvolupar les tasques de direcció a les Escoles Bressol municipals”, aprovats per la Junta de Govern Local de data 23 de març de 2010.

 

Els educadors/es, i mestres, de l’escola bressol que vulguin realitzar tasques de direcció hauran de superar un procés de selecció per tal de valorar les característiques, aptituds, coneixements i competències per a desenvolupar tasques de direcció a l’escola bressol. Aquest procés constarà de diferents fases:

  • Una primera fase que consta d’una valoració dels mèrits
  • Una segona fase que podrà ser la presentació d’un projecte a determinar i la seva exposició, o bé la superació d’una prova pràctica
  • Valoració en una entrevista personal

El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies naturals des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Vacarisses. Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria també es faran públics únicament al Tauler d’Anuncis de l’Ajuntament.

 

Si teniu qualsevol dubte sobre aquesta convocatòria contacteu al correu castillaum@vacarisses.cat

 

 Documentació adjunta

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats