Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Seu electrònica Tauler d'anuncis

Procés de selecció d'un/a administratiu/va a jornada parcial de l'Escola Municipal de Música de Vacarisses

29 d'abril de 2024


S’han aprovat les bases i la convocatòria per la selecció d'una plaça d'administratiu/va a jornada parcial, de l'Escola Municipal de Música de Vacarisses. El lloc adscrit a la plaça es desenvolupa en jornada de tarda.

 

El termini de presentació de sol·licituds per participar al procés de selecció s'iniciarà el 30 d'abril de 2024 i finalitzarà el 29 de maig de 2024, ambdós inclosos.

 

Presenteu la vostra instancia en aquest lloc: https://www.vacarisses.cat/pl58/seu-electronica/tramits/id30/etram.htm, tot i així si l’heu de presentar presencialment haureu de demanar cita prèvia al telèfon 93 835 90 02, per correu electrònic a vacarisses@vacarisses.cat o al canal de Telegram @ajvacarisses.

 

L’horari del Registre d’entrades municipal per presentar les vostres sol·licituds és: de dilluns a divendres, de les 8.30 h. a les 14 h i les tardes de les tardes de dilluns i dimecres de 16 h a 18 h, carrer de Pau Casals, 17. 08233 Vacarisses

 

Si voleu fer el pagament de la taxa pels drets d'examen (26,80€) mitjançant transferència bancària demaneu el número de compte trucant a aquest telèfon 938359002, o enviant un correu a l’adreça de sota. Haureu de presentar el comprovant de la transferència juntament amb a la vostra sol·licitud. Si es trobeu en situació d’atur, i així ho acrediteu, restareu exempts de fer el pagament de la taxa pels drets d’examen.

 

A partir d’ara tota la informació del procés de selecció es comunicarà únicament mitjançant aquest web.

 

Als documents adjunts trobareu els detalls sobre el procés de selecció i l’imprès normalitzat per fer la vostra instància (ÉS IMPRESCINDIBLE LA SEVA PRESENTACIÓ O RESTAREU EXCLOSOS/ES DEL PROCÉS SELECTIU).

 

Podeu plantejar qualsevol dubte al correu castillaum@vacarisses.cat

 

22/04/2024

 

S'ha aprovat la convocatòria que ha de regir el procés selectiu per proveir, mitjançant el sistema de concurs-oposició en torn lliure, una plaça de la plantilla de personal laboral de l’Ajuntament de Vacarisses, de categoria administrativa, i subgrup de classificació C1, amb àmbit funcional: Servei d’Educació (Escola Municipal de Música), associada a un lloc de treball de gestor/a administratiu/va.

 

La jornada de la plaça vacant és parcial, amb una dedicació de 20 hores setmanals. El lloc de treball d’adscripció es desenvolupa en horari de tarda.

 

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a comptar des de l’endemà de la última publicació d’aquest anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. 

 

Serà obligatòria la presentació del formulari de valoració de mèrits que està publicat adjunt en aquest anunci.

 

Per qualsevol aclariment no dubteu en contactar al correu castillaum@vacarisses.cat

 

 

12/04/2024

 

S’han aprovat les bases per a la selecció mitjançant pel sistema de concurs oposició lliure, d’una plaça de la plantilla de personal laboral de l’Ajuntament de Vacarisses, de categoria administrativa, i subgrup de classificació C1, amb àmbit funcional: Servei d’Educació (Escola Municipal de Música), associada a un lloc de treball de Gestor/a administratiu/va, inclosa a l’Oferta Pública d’Ocupació per l’any 2024.

 

La jornada de la plaça vacant és parcial, amb una dedicació de 20 hores setmanals. El lloc de treball d’adscripció es desenvolupa en horari de tarda.

 

Podeu consultar les bases als document adjunts.

 

Un cop s'aprovi la convocatòria, el termini de presentació d’instàncies s’iniciarà l’endemà de la última publicació de l’anunci de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. 

 

 

 Per a qualsevol consulta contacteu amb castillaum@vacarisses.cat

 Documentació adjunta

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats