Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Seu electrònica Tauler d'anuncis

Selecció de personal: encarregat/da brigada municipal d'obres.

19 d'agost de 2021


Selecció encarregat/a brigada municipal d’obres:El termini per presentar sol·licituds per participar al procés de selecció.

 

Per tal de garantir bon funcionament de la brigada s’han aprovat les bases que regiran la convocatòria per la selecció d’un/a encarregat/a de la brigada d’obres com a funcionari/ària interí/na, les podeu consultar al document adjunt.

 

El termini per presentar sol·licituds s’inicia el 20 d’agost de 2021 i finalitza el 8 de setembre de 2021, ambdós inclosos.

 

Als documents adjunts podeu consultar les bases amb els requisits i els detalls sobre la selecció.

 

Preferentment presenteu la vostra instància en aquest lloc: https://www.vacarisses.cat/pl58/seu-electronica/tramits/id30/etram.htm.

 

Si heu d’adreçar-vos presencialment a l’ajuntament per presentar la vostra sol·licitud haureu de demanar cita prèvia al telèfon 938359002, per correu electrònic a vacarisses@vacarisses.cat o al canal de Telegram @ajvacarisses.

 

Feu servir la instància genèrica i acompanyeu del document que hi ha adjunt al peu d'aquest anunci amb les dades requerides.

 

El preu de la taxa per participar als processos selectius de l'Ajuntament de Vacarisses és de 25,75 euros que podeu pagar per transferència bancària. Demaneu el compte al correu: montorobr@vacarisses.cat on també us resoldrem qualsevol dubte.Documentació adjunta

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats