22 de juliol de 2025
El distintiu la reconeix com un negoci compromès amb els productes de proximitat
La Formatgeria La Frasera ja llueix el segell de qualitat impulsat pel Parc Rural del Montserrat, amb l’objectiu de promoure el producte local i reforçar el vincle entre el territori, la sostenibilitat i la identitat cultural de la zona. Els seus formatges han estat guardonats en diversos certàmens, també d’àmbit internacional, fent de La Frasera una de les formatgeries més destacades de Catalunya, reconeguda per la seva qualitat i compromís amb la tradició i la innovació.
Va iniciar la seva activitat el 2015, de la mà de Jordi Lorente. Elabora els seus productes de manera artesanal a partir de llet de cabra de raça murciano-granadina, procedent de productors del mateix Parc Rural del Montserrat. A més, aposta per l’energia renovable, disposant de caldera de biomassa i plaques solars.
El distintiu del Parc identifica els negocis compromesos amb els productes de proximitat. A través d’un codi QR, es pot consultar el llistat actualitzat de productors i establiments adherits, així com descobrir els productes que ofereixen.
A Vacarisses, també disposen del segell del Parc Rural del Montserrat El Forn, Ca la Siona i La Petita Ànima.
Relació directori
Formatgeria La Frasera