30 de maig de 2025
El Forn, Ca la Siona i La Petita Ànima ja compten amb aquest distintiu que identifica el seu compromís amb els productes de proximitat
A Vacarisses, ja comptem amb els primers establiments que han col·locat distintius del nou segell de qualitat impulsat pel Parc Rural del Montserrat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure el producte local i reforçar el vincle entre el territori, la sostenibilitat i la identitat cultural de la zona.
Amb un disseny inspirat en la natura i els valors espirituals de Montserrat, els distintius no només identifiquen els negocis compromesos amb els productes de proximitat, sinó que també són una via directa d’informació a través d’un codi QR. Aquest enllaça al web del Parc Rural, on es pot consultar el llistat actualitzat de productors i establiments adherits, així com descobrir els productes que ofereixen.
A Vacarisses, ja llueixen el distintiu del Parc Rural del Montserrat la fleca familiar El Forn, la quarta generació de xarcuters i carnissers Ca la Siona i el projecte familiar de formatges La Petita Ànima.
Amb aquesta acció, el Parc Rural del Montserrat fa un pas més per dinamitzar l’economia local, fomentar el consum responsable i posar en valor la singularitat dels productes del territori.