Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

El personal de l’Ajuntament es forma en detecció i acompanyament en violències masclistes

7 de juny de 2024


Les sessions formatives s’emmarquen en el Pla Intern d’Igualtat de Gènere, vigent des de 2022

 

El passat mes de maig, personal de l’Ajuntament de Vacarisses va rebre dues sessions formatives sobre detecció i acompanyament en violències masclistes. Ofertes pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, els seus objectius eren proporcionar eines per identificar i detectar les violències masclistes, i oferir recursos i estratègies per acompanyar dones en situació de violència masclista.

 

Al llarg de les sessions, es van treballar qüestions com la conceptualització de les violències masclistes; les seves manifestacions, tipus i àmbits; la comprensió i el funcionament del fenomen de les violències masclistes, i indicadors per a la seva detecció. També es van oferir principis i eines per a l’acompanyament a dones en aquestes situacions.

 

L’organització d’aquestes formacions, a càrrec de la regidoria de Feminismes, LGTBIQ+ i No Discriminació, s’emmarca en el Pla Intern d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Vacarisses. Vigent des de 2022, té com a objectiu principal incorporar el principi d’igualtat de gènere de manera transversal en l’organització interna i enfortir la credibilitat i el compromís de l’Ajuntament en les polítiques de gènere, donant coherència entre el discurs i la pràctica interna.



  • El personal de l’Ajuntament es forma en detecció i acompanyament en violències masclistes. Autoria: CCVOC
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats