Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Les nostres terres, el nostre futur

5 de juny de 2024


Aquest és el lema d’enguany del Dia Mundial del Medi Ambient, centrat en restaurar les terres, detenir la desertificació i enfortir la resiliència

 

Els ecosistemes de tot el món estan en perill. Des de boscos i terres àrides fins a terres agrícoles i llacs, els espais naturals dels quals depèn l'existència de la humanitat estan arribant a un punt de no retorn.

 

Segons la Convenció de les Nacions Unides de Lluita contra la Desertificació, fins al 40% de les zones terrestres del planeta estan degradades, la qual cosa afecta directament la meitat de la població mundial. El número i la durada dels períodes de sequera han augmentat un 29% des de l'any 2000 i, si no es prenen mesures urgents, les sequeres podrien afectar més de tres quartes parts de la població mundial el 2050.

 

Per aquesta raó, el Dia Mundial del Medi Ambient d’enguany se centra en restaurar les terres, detenir la desertificació i enfortir la resiliència a la sequera sota el lema "Les nostres terres. El nostre futur". No podem retrocedir en el temps, però sí que podem fer créixer els boscos, revitalitzar les fonts d'aigua i restaurar els sòls.

 

Som la generació que pot fer la pau amb les terres.  • Dia Mundial del Medi Ambient
  • Dia Mundial del Medi Ambient
  • Dia Mundial del Medi Ambient
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats