Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Comunicat sobre la Festa Major Petita

29 de maig de 2024


Vacarisses vol seguir sent una vila d’acollida i no tolerarem actituds violentes ni racistes o excloents

 

La Festa Major Petita d’enguany ha estat tot un èxit de participació, amb nombrosos actes que, durant tres dies, han mogut milers de persones. És una festa major amb una notable implicació de les entitats del municipi que la fan possible, junt amb la col·laboració de molts vacarissans i vacarissanes a títol individual.

 

En la darrera edició, cal lamentar un únic incident: una baralla al carrer, la matinada de divendres 24 a dissabte 25. Des de l’Ajuntament de Vacarisses, volem condemnar aquests fets.

 

Mai justificarem cap tipus de violència ni agressió contra ningú. Però també volem condemnar que l’incident s’utilitzi per tergiversar la realitat i mentir amb finalitats racistes i xenòfobes.

 

Volem destacar i agrair, especialment, l’actuació de la Policia Local de Vacarisses i de tot el dispositiu de seguretat que vetlla per una festa segura (Punt Lila, vetlladores, ambulància, seguretat privada, controladors d’accés i tècniques municipals). Les seves accions van permetre que la situació no fos més greu.

 

Vacarisses vol seguir sent una vila d’acollida, oberta a tothom i, a l’igual que no tolerarem actituds violentes contra ningú, tampoc tolerarem actituds racistes o excloents cap a persones de dins o fora del municipi.

 

Seguim i seguirem treballant per aconseguir unes festes més segures i tolerants.  • Logotip Ajuntament de Vacarisses (vertical)
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats