Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La I Fira del Vi de Vacarisses, tot un èxit

24 d'abril de 2024


Més de 550 persones van poder gaudir al llarg de dissabte de les propostes vinícoles, gastronòmiques i musicals

 

Aquest dissabte, la Plaça Joan Bayà va ser l’epicentre de la I Fira del Vi de Vacarisses, una iniciativa de l’Ajuntament de Vacarisses, la botiga especialitzada Teca Vins i el distribuïdor Euro-nova, i amb el suport del Gremi d’Hostaleria de Terrassa. A llarg del dia, més de 550 persones van poder gaudir de les propostes vinícoles dels 13 cellers participants i la gastronomia de 5 establiments locals. La jornada es va amenitzar amb les actuacions musicals de DiegOrio i Todorka.

 

La programació va comptar, a més, amb dos tastos de vins, oferts en un espai emblemàtic i amb passat vinícola com és la Sala dels Cups d’El Castell. El primer, al matí, va anar a càrrec de la D.O. Pla de Bages, mentre que, a la tarda, va ser el torn d’un tast solidari guiat per Laura Serrano, els beneficis del qual aniran destinats al Banc d’Aliments. En tots dos casos, es van exhaurir les entrades disponibles. 

 

Tant des de l’Ajuntament de Vacarisses com per part dels cellers i establiments participants, es fa una valoració positiva de la primera edició de la Fira del Vi.  • La I Fira del Vi de Vacarisses, tot un èxit

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats