Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

El carnet de família monoparental, disponible també digitalment

5 d'abril de 2024


Es pot descarregar a l’aplicació La meva Cartera l’endemà mateix d’obtenir-ne el reconeixement

 

Si formes part d'una de les 68.000 famílies monoparentals reconegudes a Catalunya, ja et pots descarregar el títol a La meva Cartera, el moneder digital de la Generalitat. Abans calia esperar a rebre el carnet a casa, però ara ja es pot descarregar l’endemà mateix d’obtenir el reconeixement de família monoparental.

 

D’aquesta manera, es pot tenir sempre disponible i gaudir dels avantatges que ofereix gràcies al codi QR que porta incorporat. A més, la mare o el pare es pot descarregar el seu carnet i també el de cada descendent. Es pot disposar de carnet digital a partir dels 16 anys.

 

La meva Cartera és una aplicació web d’ús senzill, còmoda i segura, que permet dur al mòbil les targetes i títols que emet la Generalitat en format digital. Accessible tant des del mòbil com d’una tauleta o ordinador, l'eina està protegida per un sistema d’identificació digital, de manera que només hi pot accedir qui n’és titular. Actualment, conté la Targeta Sanitària Individual (TSI), el Títol de Família Nombrosa (TFN) i el Títol de família monoparental, però es preveu anar-hi afegint més títols i carnets.  • La meva Cartera
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats