Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

El consum responsable és a prop teu

15 de març de 2024


L'Ajuntament de Vacarisses s'uneix a la campanya de la Diputació de Barcelona per commemorar el Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores i reivindicar el consum de proximitat

 

El Dia Mundial del Consumidor es va instaurar l'any 1983 per l'ONU per recordar el discurs del president John F. Kennedy davant el Congrés dels Estats Units d'Amèrica el 15 de març de 1962, animant les institucions a regular i protegir els drets de les persones consumidores. Des de 2011, la Diputació de Barcelona i els municipis de la demarcació, en el marc de la Xarxa Local de Consum, organitzen una campanya comunicativa conjunta adreçada a la ciutadania per commemorar aquesta jornada.
 
La campanya d'enguany, impulsada per l'Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública, ens recorda la importància del consum de proximitat. Sota el lema El consum responsable és a prop teu, posem en valor el comerç de proximitat i el reivindiquem com una pràctica de consum més sostenible i eficient que genera una acció transformadora als municipis i ciutats.

 

Davant la proliferació de les grans superfícies i les compres per internet que tant han crescut els darrers anys, amb la campanya del Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores d’enguany volem reivindicar el poder transformador de consumir allò que tenim a prop de casa. Volem posar en valor el consum de proximitat com un consum responsable i conscient que és més sostenible, genera riquesa local, teixeix vincles comunitaris i transforma els nostres pobles i ciutats.

   • El consum responsable és a prop teu
  • El consum responsable és a prop teu
  • El consum responsable és a prop teu
  • El consum responsable és a prop teu
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats