Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Matrícula oberta a l’Espai Familiar

27 de desembre de 2023


Es tracta d’un lloc de trobada i interacció amb altres infants i famílies

 

L’octubre de 2014, des de les Regidories d’Educació i Acció Social, va estrenar-se un nou projecte, l’Espai Familiar, pensat per a famílies que no necessiten un servei escolar, però sí un lloc de trobada i interacció amb altres infants. És un espai on les famílies també poden compartir experiències, reflexionant sobre temes que els interessen, com els límits en la criança, les frustracions, etc.

 

El format de l’Espai Familiar de Vacarisses consisteix en una sessió de dues hores setmanals. Les famílies amb infants de 0 a 1 any es troben els dimecres al matí, a l’Espai Nadó, i les d’un a tres anys, els dijous a la tarda, a l’Espai Menut.

 

Compta amb l’acompanyament d’una professional, que proposa l’activitat del dia, tot i que el protagonista és el joc lliure. Cada dia es comença la sessió donant la benvinguda i s’acaba amb cançons.

 

El servei té un cost de 12,64 euros mensuals i la matrícula es manté oberta al llarg de tot el curs per adaptar-se a la diversitat de famílies i les seves necessitats.  • Espai familiar
  • Espai familiar
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats