Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Famílies de La Font de l’Orpina netegen deixalles de camins i boscos

20 de novembre de 2023


Aquesta activitat de conscienciació ha tingut lloc en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

 

Aquest diumenge al matí, una quarantena de persones van participar en l’activitat de Clean Up organitzada des de l’AFA de l’Escola Font de l’Orpina, amb el suport de l’Ajuntament de Vacarises, l’AFA El Xic i l’Associació del Veïnat de Can Serra. Una quinzena de famílies van quedar per netejar d’escombraries els camins de l’entorn de l’escola i del bosc del costat.

 

Al final de l’activitat, es van comptabilitzar una vintena de bosses plenes, que es van seleccionar i dipositar als contenidors que el consistori havia habilitat per a l’ocasió. En la seva majoria, es tractava d’envasos abandonats al carrer i al bosc (llaunes, ampolles i bosses), a més d’altres deixalles com tovalloletes i mocadors, però també restes de construcció i electrodomèstics abandonats.

 

L’activitat es va completar amb la ubicació d’un seguit de cartells a les zones més brutes, amb l’objectiu de conscienciar la gent de la necessitat de mantenir un entorn net de deixalles per respecte al medi ambient, a la biodiversitat i a tota la població en conjunt. El Clean Up s’ha celebrat en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.  • Famílies de La Font de l’Orpina netegen deixalles de camins i boscos.
  • Famílies de La Font de l’Orpina netegen deixalles de camins i boscos.
  • Famílies de La Font de l’Orpina netegen deixalles de camins i boscos.
  • Famílies de La Font de l’Orpina netegen deixalles de camins i boscos.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats