Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Festa de la tardor de l’AFA El Xic

30 d'octubre de 2023


Una trentena de famílies van participar a la trobada per descobrir els animals del bosc de La Font de l’Orpina

 

Aquest dissabte, coincidint amb el cap de setmana previ a la Castanyada, l’AFA de l’escola bressol municipal El Xic va organitzar la Festa de la tardor amb les famílies del centre. Va tenir lloc al bosc de La Font de l’Orpina i va comptar amb la participació d’una trentena de famílies.

 

Un matí de cançons i de tardor, conduït per una exploradora molt especial que va ajudar la quarantena de criatures a descobrir les empremtes i els sons dels animals del bosc: la guineu, l’eriçó, el mussol i el pit-roig. Amb la col·laboració de mares i pares, van crear uns binocles amb cartró reciclat i van anar fent un circuit psicomotriu lleuger per descobrir pistes i aprendre noves cançons.

 

Després, les famílies van esmorzar plegades i els infants van poder passejar per la muntanya i jugar. L’activitat tenia per objectiu crear germanor entre les famílies de l’escola bressol El Xic de Can Serra i conscienciar sobre la importància de tots els animals per a la biodiversitat del nostre entorn i la necessitat de tenir els boscos nets.

 

Per a aquesta ocasió, l’AFA El Xic va editar el llibret Els animals de la tardor, amb imatges i informació senzilla sobre què mengen, quina empremta tenen i un codi QR per poder sentir els seus cants i sorolls amb el mòbil.


Relació directori

Ampa Escola Bressol El Xic

  • Adreça Carrer Margarides s/n
  • Email ampa.xic@gmail.com
  • Descripció Donar suport i assistència a membres de l'associació i, en general, a pares, mares, tutores i tutors, professorat i alumnat del centre i els seus òrgans de govern i de participació en tot allò que fa referència a l'educació dels seus fills i les seves filles i, en general, a tot l'alumnat matriculat al centre.


  • Festa de la tardor de l’AFA El Xic
  • Festa de la tardor de l’AFA El Xic
  • Festa de la tardor de l’AFA El Xic
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats