Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Èxit de participació a la 1a Trobada Jove

27 d'octubre de 2023


La jornada va consistir en una taula rodona, la presentació d’entitats locals, una dinàmica entorn el Pla Local de Joventut, un dinar, un espectacle i música

 

El passat 21 d’octubre, el Punt de Vol va acollir la 1a Trobada Jove, que va aplegar una cinquantena de joves de diverses edats, dels 14 als 27 anys. La jornada es va encetar amb una taula rodona per compartir experiències i preocupacions sobre Vacarisses.

 

Tot seguit, es van presentar les entitats juvenils del municipi, l’Associació de Joves de Vacarisses i l’Agrupació d’Escoltes i Guies El Cau, juntament amb altres associacions amb membres joves, com són la Colla Castellera de Vacarisses i Diables. En tots els casos, es van explicar les activitats que organitzen, què ofereixen al jovent i què els pot aportar formar part d’un entitat i alhora que poden aportar a la comunitat.

 

A continuació, la Fundació Ferrer i Guàrdia va preparar una dinàmica entorn el Pla Local de Joventut. Es tractava de fer propostes de diferents àmbits amb implicació juvenil, com l’habitatge, l’esport, l’oci, el transport, l’art, etc. per després escollir les que més interessaven i poder-les incorporar al nou Pla Local de Joventut 2024-2027.

 

La trobada va seguir amb un pica-pica i una fideuada, que van donar pas a un improshow amb la companyia Impro Acatomba. L’espectacle es basava en cançons i monòlegs improvisats a partir de les frases llençades pel públic. La música dels DJ Fast Loop, un col·lectiu de músics joves de Vacarisses, va cloure la vetllada.  • 1a Trobada Jove
  • 1a Trobada Jove
  • 1a Trobada Jove
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats