Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Concedeixen subvencions per millorar la gestió de l’aigua municipal

2 d'octubre de 2023


L’ACA i la Diputació notifiquen ajuts per a diverses actuacions en pous i el projecte de connexió en alta, entre d’altres

 

Fa uns mesos, l’Ajuntament de Vacarisses va presentar-se a diverses convocatòries de subvencions gestionades per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), així com recursos de la Xarxa de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya relacionats amb la gestió de l’aigua.

 

El passat dijous 28 de setembre es van conèixer els resultats de les subvencions de l’ACA. Se’ns concedeixen tres de les quatre subvencions demanades fins ara i que sumen un total de 2.270.955,14 euros, repartits de la següent manera:

  • 11.888,38 euros (57,47% del cost total de l’actuació): millora del rendiment del Pou 1 de Can Serra.
  • 260.066,76 euros (90% del cost total de l’actuació): equipament del pou de Can Torrella i connexió a la xarxa existent.
  • 2.000.000 euros (67% del cost total de l’actuació): projecte d’abastament d’aigua en alta a Vacarisses.

També durant el mes de setembre, la Diputació ha notificat l’Ajuntament la resolució a favor de dos recursos tècnics del seu catàleg de serveis: un Pla director de l’aigua i la digitalització de la xarxa d’abastament municipal.

 

A dia d’avui, l’Ajuntament està pendent de dues resolucions de la Generalitat, una de l’ACA i una altra de la Diputació.  • Un dels pous que abasteixen d'aigua Vacarisses.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats