Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Tornen els Imperdibles de la Formació per a les famílies

21 de setembre de 2023


Després de l’èxit de la primera edició, es recuperen aquests tallers o xerrades sobre temes indispensables durant el temps de criança

 

Aquest mes d’octubre s’inicia la segona edició dels Imperdibles, tallers o xerrades sobre temes indispensables de considerar i reflexionar durant el temps de criança. Els criteris per escollir-los són que despertin interès a un sector ampli de famílies i que tinguin un paper clau en el desenvolupament de l’infant, a més d’ajudar a prevenir futures dificultats. Els Imperdibles es van engegar el curs passat i es recuperen ara per l’èxit d’assistència i les valoracions positives que van rebre.

 

El primer Imperdible tractarà La diversitat sexual, de la mà de la tècnica referent del SAI del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Natàlia Sirvent Castells, qui ens aportarà coneixements i reflexions sobre la diversitat afectiva, sexual i de gènere, donant eines per acompanyar-la i apoderar infants i joves. 

 

El protagonista del mes de novembre serà el dol i aprendrem a parlar-ne amb infants i joves, amb el psicoterapeuta clínic i entrenador sistèmic de desenvolupament personal de Prosperitas Ricard Díaz. I al desembre i al maig, recuperarem dos Imperdibles de la primera edició: El meu primer mòbil i Les primeres sortides de nit.

 

Per facilitar l'assistència de totes les famílies, es continuarà oferint servei de canguratge. Les inscripcions, tant per a les xerrades com per al canguratge, s’han de fer a través dels formularis que trobareu a www.vacarisses.cat.

 

Tots els centres educatius del municipi i les seves AFA i AMPA, juntament amb les regidories d’Acció Social, Joventut i Educació, participen en l’organització dels Imperdibles, així com en el disseny del programa de la Formació per a les famílies, que el 2024 abordarà el tema de l’assetjament i com prevenir-lo. Tot plegat, amb la mirada posada en oferir espais per compartir les inquietuds de les famílies envers la criança i l’educació dels fills i filles, i aportar coneixement i reflexions de qualitat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats