Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Exposició “Dones trencant barreres”

15 de setembre de 2023


Es pot visitar al Casal de la Gent Gran i mostra històries de dones de deu països diferents que s’arrisquen a anar en contra de les normes establertes

 

Del dilluns 18 al divendres 22 de setembre, el Casal de la Gent Gran acollirà l’exposició anomenada Dones trencant barreres. Transformant les ciutats mediterrànies. La mostra recull deu imatges i històries de dones protagonistes que s’arrisquen a anar en contra de les normes establertes, sacsegen l’ordre imposat i representen un paper primordial i transcendental per construir les ciutats del i amb futur: igualitàries, feministes i democràtiques.

 

Dones d’Algèria, Bèlgica, Egipte, Israel, Marroc, Palestina i Turquia que trenquen els rols tradicionals de gènere i lluiten contra les desigualtats en el mercat laboral i l’educació i que ocupen un espai públic dominat pels homes. L’exposició forma part d’una campanya de sensibilització i educació per a la ciutadania global i que té per objectiu posar en valor les lluites de les dones per accedir a espais de participació política i social, des d’una mirada transversal feminista i antiracista.  • Exposició “Dones trencant barreres”
  • Exposició “Dones trencant barreres”
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats