Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

L’Agència Catalana de l’Aigua aprova la connexió en alta de Vacarisses

1 d'agost de 2023


Es preveu que, a l’octubre, es resolgui la subvenció sol·licitada per l’Ajuntament per dur a terme les obres de connexió i, així, garantir l’abastament d’aigua durant tot l’any

 

El passat 20 de juliol, el Consell d’Administració de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) va aprovar la connexió del municipi de Vacarisses a la xarxa d’abastament en alta Ter-Llobregat. Amb aquesta autorització, s’espera que, de cara a l’octubre, es resolgui la subvenció sol·licitada per l’Ajuntament de Vacarisses per poder dur a terme les obres de connexió i, així, garantir l’abastament d’aigua durant tot l’any. No obstant això, es preveu que el període entre l’inici i l’execució de les obres sigui d’entre dos i tres anys.

 

L’Ajuntament de Vacarisses va sol·licitar oficialment a l’ACA la connexió a la xarxa d’abastament en alta Ter-Llobregat el març de l’any passat, argumentant que la gran superfície del municipi i la dispersió dels seus nuclis habitats obliga a disposar d’un sistema d’abastament en baixa complexm amb diverses xarxes i que depèn de les limitacions de les fonts de captació pròpies. A més, aquesta situació es veu agreujada pels recurrents i més llargs períodes de sequera a Catalunya.  • Un dels pous que abasteixen d'aigua Vacarisses.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats