Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Un agent cívic per fomentar el civisme entre la població

31 de juliol de 2023


Contractat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, s’encarregarà de prevenir comportaments i actituds inadequades en l’espai públic

 

En el marc del programa Treball i Formació 2023, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha contractat cinc persones com a agents de civisme. Un d’ells treballarà a Vacarisses per prevenir comportaments i actituds inadequades en l'espai públic i esdeveniments com les festes majors. Així, es pretén conscienciar la població per fomentar la convivència a tot el municipi.

 

Els contractes tenen una durada d’un any i incorporen també 80 hores de formació en temes transversals com són Intel·ligència emocional, Office: Word, Excel, Access i Power Point, i Internet, xarxes socials i dispositius digitals. I és que el programa Treball i Formació 2023, de la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur perquè puguin adquirir una experiència laboral i competències professionals a través de la formació, facilitant així una posterior inserció al mercat de treball.

 

En aquesta ocasió, el programa Treball i Formació es destina a tres col·lectius: majors de 52 anys; persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació i dones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades. Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social.  • Les persones contractades com a agents de civisme.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats