Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Més pressupost per al manteniment de l’espai públic

28 de juliol de 2023


El primer ple ordinari d’aquesta legislatura de l’Ajuntament de Vacarisses aprova també les festes locals per a 2024

 

L’Ajuntament de Vacarisses va celebrar ahir el primer ple ordinari de l’actual legislatura i el darrer de l’estiu. Un dels principals punts de l’ordre del dia va ser la modificació del pressupost mitjançant suplements de crèdits finançats amb el romanent líquid de tresoreria, de 40.493,04 €.

L’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana Ubach, va detallar que la major part, 20.000 €, es destinaran a la partida d’Obres i Serveis per al manteniment de carrers, jardins, etc., mentre que 15.000 € seran per a Cultura, ja que, al pressupost inicial, no es van incloure les despeses de la Festa de Primavera d’Hivern. El romanent restant finançarà activitats de participació ciutadana i una part de la Festa Major, que tindrà lloc la setmana vinent.

 

UIPV-Junts, La Voz de Vacarisses i Vox es van abstenir en la votació d’aquesta proposta.

 

Festes locals per a 2024

L’altre punt de l’ordre del dia va ser acordar les festes locals de Vacarisses per a 2024 , els dies 28 de març, el dijous de Setmana Santa, i 24 de maig, coincidint amb la Festa Major Petita.

 

Dia internacional de l’orgull o per a l’alliberament LGBTI+

El ple va finalitzar amb la lectura de la declaració institucional amb motiu del 28 de juny, Dia internacional de l’orgull o per a l’alliberament LGBTI+, a càrrec de la regidora de Feminismes, LGTBIQ+ i No Discriminació, Debora Sancho Latorre.

   • Ple ordinari de 27 de juliol de 2023

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats