Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Èxit d’assistència als Dijous a la fresca

28 de juliol de 2023


El cicle d’arts escèniques ideat originàriament per al públic juvenil ha esdevingut un esdeveniment de què gaudeixen persones de totes les edats

 

Un any més, un juliol més, s’ha dut a terme el cicle d’arts escèniques Dijous a la fresca. La Plaça Joan Bayà ha estat el marc de tots els espectacles, excepte el del primer dia, que es va haver de traslladar al Casal de Cultura a causa de la pluja. El taller de claqué Tap Taster va mostrar la versatilitat de la vessant més actual d’aquesta dansa i va animar el públic assistent a pujar a l’escenari per demostrar les seves habilitats.

 

El següent dijous va ser el torn d’Aquafònia, el concert. Aquest espectacle sonor i visual amb l’aigua com a eix vertebrador ens va fer cantar i gaudir. De fet, al final, les persones més atrevides van poder aprendre aquesta tècnica musical tan poc ordinària.

 

La periodista i humorista Ana Polo va ser l’artista convidada al tercer Dijous a la fresca. Utilitzant l’humor per reivindicar tots aquells temes que l’indignen, ens va oferir un monòleg entorn el lesbianisme, tot desmuntant construccions socials i normatives.

 

I ja a les portes de la Festa Major, Lume havia de cloure ahir el cicle d’enguany, però la tan desitjada pluja va obligar a cancel·lar-ho.

 

Els Dijous a la fresca de 2023 han destacat pel seu èxit d’assistència. Així, un cicle d’arts escèniques ideat originàriament per al públic juvenil ha esdevingut un esdeveniment de què gaudeixen persones de totes les edats.  • Dijous a la fresca
  • Dijous a la fresca
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats