Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Endesa respon sobre els talls de llum

26 de juliol de 2023


La incidència més recent, detectada ahir, es preveu reparar-la avui i l’empresa assegura que «aquest tipus d’interrupcions no provoquen danys als diferents aparells elèctrics»

 

Fa uns dies, l’Ajuntament de Vacarisses va enviar una carta a la directora general d’Endesa Catalunya, Isabel Buesa, exigint una solució als reiterats talls de llum que pateix la població. Segons la resposta rebuda, es lamenten les molèsties ocasionades el passat 18 de juliol, a causa de 7 desconnexions en la línia de mitja tensió que dona subministrament a Vacarisses. Des d’Endesa, s’explica que es van inspeccionar tota la línia i els equips de la subestació elèctrica per verificar-ne l’estat.

 

Buesa informa, a més, que ahir «es va detectar una incidència a l’interruptor automàtic de capçalera de la línia. Aquest s’ha deixat temporalment fora de servei i avui està prevista la seva reparació». Per tranquil·litzar la població, s’afegeix que «aquest tipus d’interrupcions no provoquen danys als diferents aparells elèctrics».

 

Des de l’Ajuntament, també s’han rebut explicacions per part del responsable d’Endesa a la zona de Manresa. Per evitar talls en el subministrament a causa d’unes reparacions, es van instal·lar uns generadors que havien de proporcionar la potència calculada com a necessària. El problema va arribar en fer-ne un ús fraudulent, que va ocasionar un pic de consum i, per tant, talls de llum.  • Electricitat

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats