Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

L’aula acomiada el curs fins al setembre

30 de juny de 2023


Tot l’alumnat de català, procedent de fora de Catalunya, ha aconseguit acreditar el nivell A2

 

El dimecres 28 de juny es va celebrar el comiat del curs 2022-2023 de L’aula de formació per a persones adultes. L’acte, a la sala de Turisme de la biblioteca municipal El Castell, va comptar amb més d’una vintena de participants de les sessions realitzades: competència digital, anglès, català i cursos en línia Mentor.

 

Primer, va haver-hi una pluja d’idees entorn a la reflexió L'educació: una vacuna? per complementar-ho, després, amb una xerrada a càrrec de la professora Gemma Argelaga, assessora referent de L'aula. Tot seguit, algunes alumnes del curs de Bàsic 3 van interpretar una cançó i l’acte es va cloure amb un pica-pica i un brindis.

 

La celebració va ser molt emotiva, especialment entre l’alumnat d’idiomes. I és que tot l’alumnat dels cursos de català prové de fora de Catalunya i, després de 135 hores de formació amb la professora Judit Josa, han aconseguit acreditar el nivell A2. L’alumnat d’anglès també va valor mostrar el seu agraïment amb el professorat i van expressar la seva impaciència per saber el nivell assignat el curs vinent, segons els aprenentatges assolits.

Ens retrobem al setembre a L’aula!  • L’aula acomiada el curs fins al setembre
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats