Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Canvis a les regidories de l’Ajuntament de Vacarisses

26 de juny de 2023


Per tal d’adaptar-se a la nova realitat i situació del municipi, l’actual equip de govern planteja noves àrees i reorganitza algunes de ja existents

 

Per tal d’adaptar-se a la nova realitat i situació del municipi, l’actual equip de govern planteja noves regidories i en reorganitza d’altres.

 

La regidoria d’Acció Climàtica agruparà també l’eficiència energètica i treballarà per la biodiversitat. I és que es tracta d’una àrea cabdal per a l’actual govern, amb l’objectiu de mitigar el canvi climàtic.

 

La regidoria d’Obres i Serveis inclourà, específicament, la gestió de l’aigua i els diferents nuclis habitats de Vacarisses, buscant una millora en aquests dos àmbits. A més, es complementarà la regidoria de Cultura per posar èmfasi a l’arxiu històric, a l’igual que la d’Urbanisme, que anirà lligada a l’habitatge i el planejament per encarar l’elaboració del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) en condicions òptimes.

 

Quant a la regidoria de Polítiques de Gènere canvia el seu nom pel de Feminismes, LGTBIQ+ i No Discriminació per tal de visibilitzar i treballar per les diferents diversitats.

 

Així mateix, es creen les regidories d’Acollida i Immigració i Normalització Lingüística per donar un nou impuls a l’ús social del català i elaborar un pacte per la llengua a nivell municipal.

 

Pel que fa a les persones responsables d’aquestes regidories, les competències municipals quedaran repartides de la següent manera: l’alcalde, Toni Masana Ubach, seguirà gestionant directament Seguretat Ciutadana i Emergències, a més de responsabilitzar-se d’Urbanisme, Planejament i Habitatge, i Normalització Lingüística. Olga Serra Luque repetirà com a primera tinenta d’Alcaldia i assumint les regidories de Gent Gran, Promoció Econòmica, Pagesia i Indústria, Tinença Responsable i Benestar Animal, i Sanitat. Com a novetat, gestionarà Cultura, Festes, Patrimoni i Arxiu Històric.

 

D’altra banda, Paola Moral Ramírez assumirà, per primera vegada, la segona tinença d’Alcaldia i es responsabilitzarà d’Hisenda, Organització Interna, Participació Ciutadana i Educació, que ja duia la legislatura passada. Pere Casas Ardanaz serà el tercer tinent d’Alcaldia i seguirà gestionant Obres i Serveis, Gestió de l’Aigua i Nuclis, i Esports, a més d’assumir la regidoria de Mobilitat. Aitor Piqueras Rodes s’encarregarà d’Acció Climàtica, Eficiència Energètica i Biodiversitat, Joventut i Innovació, Comunicació i Transparència.

 

Per últim, Jasone Mendizabal Mendizabal es responsabilitzarà d’Acció Social, Infància i Turisme, Comerç i Consum. I Deborah Sancho Latorre assumirà la nova regidoria d’Acollida i Immigració, Cooperació i Feminismes, LGTBIQ+ i No Discriminació.  • Ple de Constitució de l'Ajuntament de Vacarisses. Sala dels Cups d'El Castell, 17 de juny de 2023
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats