Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Cloenda del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola

20 de juny de 2023


La cooperativa Les Vaques Xules, creada per alumnes de l’escola Font de l’Orpina, ha donat una part dels seus beneficis a una entitat dedicada a millorar l’estat d’ànim d’infants amb malalties greus

 

En el marc del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola, alumnes de l’escola Font de l’Orpina van crear la cooperativa Les Vaques Xules. Posteriorment, van treballar en l’elaboració dels estatuts, l’organització interna i la distribució de càrrecs, la tria de nom i el disseny de logotips.

 

A partir de diverses propostes, van acordar els productes que elaborarien i que van vendre en una parada de la passada Festa de la Vaca: espelmes amb restes d’altres espelmes, mòbils de vent, clauers i collars amb materials de la natura, llibretes i portallapis amb paper reciclat o sabons, entre altres productes artesanals que prioritzaven el reaprofitament de materials. Una part dels beneficis obtinguts s’ha donat a l’entitat Fundación pequeño deseo, dedicada a millorar l’estat d’ànim de nens i nenes amb malalties greus, fent realitat el seu gran desig.

 

La cloenda del projecte es va celebrar dilluns al Casal de Cultura. L’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, i la regidora de Promoció Econòmica, Olga Serra, van valorar molt positivament la feina feta per l’alumnat i les seves famílies, a més d’agrair a l’escola Font de l’Orpina la seva participació al projecte.

 

Tot seguit, un grup d’infants va explicar les tasques que havien fet i l’aprenentatge adquirit, remarcant la importància del treball en equip per assolir els objectius comuns que s’havien plantejat a l’inici. Tota la feina va quedar reflectida en un vídeo que es va projectar al mateix acte de cloenda i que va finalitzar amb el lliurament de diplomes.

 

El projecte Cultura Emprenedora a l’Escola està impulsat per la Diputació de Barcelona i es desenvolupa amb el suport de l’Ajuntament de Vacarisses i l’acompanyament del Consell Comarcal del Vallès Occidental.  • La cooperativa Les Vaques Xules.
  • Cloenda del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats