Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La biblioteca commemora el Dia Europeu dels Parcs

22 de maig de 2023


Ahir es va fer una sortida per Vacarisses, complementada amb una hora del conte i diversos tallers

 

El 2018 les biblioteques del Vallès Occidental i la Gerència de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona van iniciar el projecte Parcs i biblioteques ... naturalment!, un treball en xarxa que també es desenvolupa en altres parcs i biblioteques com del Maresme, Collserola, Montserrat i el Montseny. A nosaltres ens uneix el territori que correspon al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

 

Cada any, commemorem el Dia Europeu dels Parcs amb una sortida el diumenge més proper al 24 de maig. Enguany, l’emplaçament escollit ha estat Vacarisses, sota el títol Biblioteca, Porta del Parc.

 

Durant tot el matí d’ahir, els usuaris i usuàries dels pobles i biblioteques del parc (Castellar del Vallès, Matadepera, Terrassa, Viladecavalls, Pont de Vilomara, Sant Vicenç de Castellet i els municipis per on passa el bibliobús la Mola, Rellinars i Sant Llorenç Savall) han pogut gaudir de diverses activitats: la pujada caminant a la Torrota de Vacarisses, la visita guiada al Castell, una hora del conte sobre les estacions i com ens modifiquen a nosaltres i a la natura que ens envolta, un taller d'aromes i olis naturals, un de bandolers i un altre de dracs. A més a més, tots i totes les participants han pogut gaudir d'un passeig bibliogràfic, a la recerca de llibres exposats en cadascun dels espais segons la temàtica de l'activitat.


Relació directori

Biblioteca municipal El Castell  • La biblioteca commemora el Dia Europeu dels Parcs
  • La biblioteca commemora el Dia Europeu dels Parcs
  • La biblioteca commemora el Dia Europeu dels Parcs
  • La biblioteca commemora el Dia Europeu dels Parcs
  • La biblioteca commemora el Dia Europeu dels Parcs
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats