Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Tornen les curses de La Campana!

1 de juny de 2023


En el seu 15è aniversari, serà més inclusiva que mai, ja que hi participaran persones cegues i interns penitenciaris

 

El 18 de juny tindran lloc la 15ª Cursa de la Campana i la 2ª edició d’Els 10 de La Campana, un recorregut més senzill i ràpid, de 10 quilòmetres, per qui prefereixi córrer una distància més curta o vulgui iniciar-se en les curses de muntanya. La principal novetat d’enguany és la inclusivitat.

 

D’una banda, hi participaran fins a 8 esportistes de la Federació catalana d’esports per a cecs, en la modalitat de barra. Dos guies faran l’acompanyament individual a través d’una barra que serveix com a referència.

 

D’altra banda, la Cursa de la Campana col·laborarà amb el Centre Penitenciari de Quatre Camins. En una de les dues modalitats, hi correrà una desena d’interns, en el marc del programa esportiu del centre. Es tracta de persones amb permís domiciliari i que es troben en la darrera fase de la seva condemna.

 

Cursa infantil La Campaneta

Un dia abans, el dissabte 17 de juny, serà el torn de les corredores i corredors més menuts. Podran competir en diverses categories i distàncies, segons la franja d’edat.  • Cursa de La Campana de 2022. Autor: J. Pintó

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats