Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Informa’t sobre el Consell de participació territorial dels infants de Vacarisses!

3 de maig de 2023


Dimarts vinent, es farà un taller per explicar què és aquest òrgan, d’on podran formar-ne part infants i adolescents d’entre 11 i 12 anys

 

Des de les regidories d’Infància, Educació i Participació de l’Ajuntament de Vacarisses, estem posant en marxa el Consell de participació territorial dels infants de Vacarisses. El projecte es va iniciar a mitjans de l’any passat, amb el suport tècnic de l’àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona, amb qui s’ha treballat conjuntament per impulsar l’elaboració del reglament del Consell. L’objectiu és posar-lo en marxa a l’inici del curs vinent, 2023-2024.

 

El Consell pretén ser un òrgan estable de caràcter consultiu i de participació ciutadana, amb la finalitat que els infants del municipi puguin exercir el dret de participació, reconegut per la Convenció sobre els Drets de l’Infant, aprovada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989 i recollit en la Llei 14/2010, del 27 de maig, dels drets i les oportunitats en la infància i l’adolescència, aprovada pel Ple del Parlament de Catalunya el 2010.

 

El Consell estarà format per infants i adolescents d’entre 11 i 12 anys que visquin al municipi. Es reuniran una vegada al mes durant el curs escolar per fer propostes i debatre sobre diversos temes que els preocupen com a ciutadans i ciutadanes de Vacarisses.

 

Per donar-ne més informació, el proper 9 de maig, a les 18 h, al Punt de Vol, es farà un taller on s’explicarà què és el consell, quines són les seves funcions i els seus objectius, a més d’animar els vostres fills i filles a participar-hi. I és que, des de l’Ajuntament, tenim el convenciment que formar part del Consell de participació territorial dels infants de Vacarisses pot ser una experiència molt enriquidora per al seu procés d’aprenentatge. A més a més, els permetrà aportar la seva opinió en diversos temes que afecten el nostre municipi i reconèixer-les com a ciutadanes i ciutadans de ple dret de Vacarisses.  • Infants
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats