Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es renova la concessió del servei de menjador escolar

28 d'abril de 2023


El ple de l’Ajuntament de Vacarisses també aprova les bases per a l’atorgament de subvencions per a llibres de text i material didàctic per al curs vinent

 

El ple d’abril de l’Ajuntament de Vacarisses, celebrat ahir al vespre, es va centrar en l’àrea educativa. De fet, es va acabar entrant un darrer punt per urgència per debatre la renovació de la concessió del servei de menjador dels centres públics.

 

La regidora d’Educació, Paola Moral Ramírez, va explicar que les condicions del contracte són pràcticament les mateixes, excepte alguns canvis, com la incorporació del Reglament de menjadors escolars, aprovat pel ple i que suposa una millora en la ràtio de monitores. L’altra modificació fa referència a l’import de l’àpat per a usuariat fix de les escoles de primària, de 6,79 euros per al curs vinent i de 6,91 per al següent, segons el topall establert per la Generalitat.

 

L’actual contracte té una durada de dos anys, sense possibilitat de pròrroga per poder actualitzar els preus de cara al curs 2025-2026. “Considerem que és el millor, tant per a l’empresa com per a les famílies”, va afirmar Moral.

 

Tots els grups van votar a favor de la renovació del contracte, excepte UIPV, que es va abstenir per no haver tingut temps de revisar el text.

 

Des de la regidoria d’Educació, també es van presentar les bases específiques que regulen l’atorgament de subvencions per a adquirir llibres de text i material didàctic complementari i informàtic, per al curs escolar 2023-2024. La regidora va explicar que són les mateixes de l’anterior convocatòria i van rebre l’aprovació de tots els grups.

 

Antena de telefonia mòbil a La Carena Llarga

Un altre punt de l’ordre del dia va ser la proposta de contractació per a la concessió de domini públic de l’ús privatiu d’una parcel·la ubicada al C/ de l’Alzina del Boixadell, a La Carena Llarga, per continuar prestant el servei d’antena de telefonia mòbil. El regidor d’Obres i Serveis, Pere Casas Ardanaz, va aclarir que es tractava de l’única ubicació tècnicament possible. UIPV i Veïns per Vacarisses van abstenir-se.

 

Darrer ple de la legislatura

El ple ordinari d’ahir va ser el darrer d’aquesta legislatura, per la proximitat amb les eleccions del 28 de maig. Totes les formacions van aprofitar el torn de precs i preguntes per adreçar unes paraules de fi de legislatura, agraint la tasca i la dedicació del personal de l’Ajuntament i dels companys i companyes. A més, les regidores i els regidors sortints es van acomiadar. Albert Salamé Sabater va assegurar que havia estat «un privilegi treballar pel poble i pel bé comú». La regidora de menys edat del consistori, Júlia Carbó Ballbé, va considerar «complicat ser jove i dona i entrar en política», però va manifestar sentir-se «molt orgullosa d’aquest poble, que sento que ha confiat en mi». Salvador Boada Guàrdia va fer referència a la seva tasca com a alcalde i regidor: «Sempre m’ha agradat dialogar i lluitar pel meu poble, que s’ho mereix». En un mateix sentit, es va expressar Pedro Serna González: «Ha estat un honor i una experiència molt enriquidora formar d’aquest Ajuntament». Per la seva banda, Concepción Miranda Lora, va remarcar l’aprenentatge adquirit i va afegir: «Sempre hem intentat fer una política útil i constructiva, des del respecte». Clara Fuster Ramon també s’ha acomiadat, destacant «la il·lusió i les ganes de treballar plegats per continuar millorant Vacarisses».

   • Ple ordinari de 28 d'abril de 2023
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats