Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

L’escola Font de l’Orpina visita l’Ajuntament

26 d'abril de 2023


L’alumnat de 3r ha pogut conèixer el funcionament de les diferents àrees per acabar conversant amb l’alcalde, a la Sala de Plens

 

L’alumnat de 3r de l’escola Font de l’Orpina ha visitat avui l’Ajuntament de Vacarisses. Primer, han recorregut els diversos departaments per conèixer-ne el funcionament de primera mà, a través del personal que hi treballa.

 

Tot seguit, han compartit una estona amb l’alcalde, Antoni Masana, a la Sala de Plens. Els infants s’han interessat especialment per la seva tasca al capdavant del consistori. Per exemple, li han preguntat si li agrada ser alcalde i per què va decidir presentar-se a les eleccions: «M’agrada treballar per a la gent i penso que la política serveix per transformar les coses i millorar Vacarisses i Catalunya». En aquest sentit, Masana els ha explicat què voldria fer abans de plegar: «M’agradaria tancar l'abocador, urbanitzar-ho tot perquè tothom visqui amb les mateixes condicions i connectar Vacarisses a la xarxa d'aigua per no patir tant com l'any passat».

 

Les nenes i els nens han preguntat, a més, per projectes concrets que els afecten en el seu dia a dia, com l’estat de la pista poliesportiva d’El Ventayol, reformada recentment, o les piscines del mateix nucli habitat, de titularitat privada.

 

L’alcalde també ha pogut exercir la seva professió com a professor d’Història quan s’ha remuntat als orígens de Vacarisses, fa un poc més de mil anys. No obstant això, Masana ha confessat que, de petit, volia ser veterinari.  • L’escola Font de l’Orpina visita l’Ajuntament.
  • L’escola Font de l’Orpina visita l’Ajuntament.
  • L’escola Font de l’Orpina visita l’Ajuntament.
  • L’escola Font de l’Orpina visita l’Ajuntament.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats