Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Col·laboracions amb formacions artístiques

25 d'abril de 2023


L’Ajuntament de Vacarisses cedeix equipaments municipals per a la gravació de videoclips o assajos, a canvi de descomptes per a actuacions

 

Una de les maneres de donar suport a la cultura des de l’Ajuntament és cedint els equipaments municipals a formacions de diferents disciplines (música, dansa, etc.). I a canvi, venen a actuar a Vacarisses amb un import reduït, de manera que tothom hi surt guanyant!

 

La col·laboració més recent en aquest sentit ha estat amb la banda egarenca Senyor Ningú, de què formen part dos vacarissans. El Casal de Cultura va albergar l’enregistrament del videoclip de Tornarem.

 

 

Un altre espai que ha acollit la gravació d’un videoclip musical ha estat la Sala dels Cups d’El Castell. En aquest cas, la protagonista va ser la coreògrafa i ballarina especialitzada en tap dance Clara Martínez i el seu treball Ja no vull.

 

 

L’Ajuntament de Vacarisses també ha col·laborat amb la formació de música d’arrel Corrandes són Corrandes, que, l’any passat, va estar assajant al nostre municipi per a la presentació del seu tercer disc, La meitat en són mentida.  • La ballarina Clara Martínez.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats