Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La piscina municipal s’obrirà l’1 de juny

24 d'abril de 2023


L’Ajuntament ha decidit avançar la data habitual d’obertura per fer front a les freqüents onades de calor que la població pateix arran de la crisi climàtica, a més de reduir el nombre de piscines particulars omplertes

 

El proper 1 de juny s’iniciarà la temporada de la piscina municipal i es preveu tancar-la el 3 de setembre, amb la possibilitat d’ajornar aquesta data segons les condicions meteorològiques. Els horaris d’obertura de l’equipament es mantindran com altres anys, de les 11 a les 20 hores.

 

Fins ara, la piscina s’obria a l’entorn de la festivitat de Sant Joan, però l’Ajuntament de Vacarisses ha decidit avançar la data per la crisi climàtica. I és que les onades de calor ens estan afectant més sovint i la població necessita un espai per poder-se refrescar. La posada en marxa de l’equipament abans de l’habitual també pretén reduir el nombre de piscines particulars omplertes, contribuint, així, a disminuir el consum d’aigua, una acció fonamental en el context de sequera que estem patint arreu de Catalunya.

 

Aquesta temporada, la piscina municipal estrenarà dues instal·lacions. Nous vestidors per a dones per a ampliar la capacitat i la qualitat del servei, ja que els dos vestidors ja existents es mantindran per a homes. A més, hi haurà una nova pèrgola per fer ombra, que també cobrirà la terrassa del bar de l’equipament. El sostre d’aquesta pèrgola està fet amb plaques fotovoltaiques amb una potència de 12KWn en règim d’autoconsum compartit, que donaran llum a la pista esportiva, al bar i a altres equipaments municipals.

 

També s’ampliaran les activitats ofertes. L’aquagym, que només es feia durant el mes juliol, s’oferirà també al juny. Quants als cursos de natació per a infants i joves de 3 a 15 anys, es reorganitzen per donar més cabuda a aquestes franges d’edat. Aquests es duran a terme entre el 3 i el 28 de juliol.  • Mulla't per l’esclerosi múltiple, a la piscina municipal de Vacarisses.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats