Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es transmeten les queixes de la població per les obres a la B-40

12 d'abril de 2023


L’Ajuntament de Vacarisses sol·licita una solució ràpida al Ministeri de Transports i Mobilitat

 

Des de l’Ajuntament de Vacarisses, s’han transmès les queixes de la població per les conseqüències de les obres a la B-40 als organismes responsables. Així, s’ha fet arribar una carta genèrica al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, i una altra adreçada al director general de Carreteres, Juan Pedro Fernández Palomino.

 

En tots dos casos, es palesa la indignació per l’execució de les obres a la carretera B-40, al tram d’Olesa de Montserrat-Viladecavalls. D’una banda, es fa constar que es tracta d’una actuació controvertida i considerada innecessària per una part del territori. A més, es deixa clar que el número de persones detractores ha augmentat fruit de la mala execució i previsió de les obres.

 

I és que aquestes estan ocasionant moltes molèsties al veïnat de Vacarisses i altres municipis del voltant, que només poden desplaçar-se amb vehicle privat. A tall d’exemple, s’especifica que un desplaçament d’uns 15 minuts de trajecte ara pot allargar-se fins a 1 hora a causa de les retencions provocades per les obres.

 

Per tot plegat, l’Ajuntament de Vacarisses sol·licita al Ministeri una solució ràpida i que les molèsties descrites a la carta no s’allarguin més en el temps.  • Obres
  • La carta enviada al Ministeri.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats